Συγκεκριμένα με ανάρτησή του στο Facebook, ο δήμαρχος Πετρούπολης, Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκε κρούσμα κορονοϊού στην πόλη.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση ενημερώθηκε από τον ΕΟΔΥ αλλά και ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας, ενώ έγινε και απολύμανση στο σχολείο. Ακόμα τονίζει ότι στην περιοχή υπάρχουν και άλλα κρούσματα και διασωληνωμένοι και τονίζει στους δημότες να τηρούν τα μέτρα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του δημάρχου:

«Δυστυχώς εντοπίστηκε κρούσμα σε εκπαιδευτικό στην πόλη μας . Ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ και ο δ/ντης δευτεροβάθμιας . Σήμερα απολύμανση του Σχολείου από τα συνεργεία μας. Το σχολείο κλείνει μόνο με απόφαση των υπουργείων Υγείας και Παιδείας. Υπάρχουν δυστυχώς και άλλα κρούσματα στη πόλη μας (και διασωληνομενοι). Πολίτες μην ακούτε τους συνωμοσιολόγους και ψεκασμένους προφυλαχθείτε !!!!, προστατέψετε τον εαυτό σας και την οικογένεια σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των ειδικών και όλα θα πάνε καλά!!!».

Διαβάστε Ακόμα:

Σκληρή ανακοίνωση ΚΕΔΕ για τις μάσκες-αλεξίπτωτα στα σχολεία: Τα παιδιά να μην γίνονται «μπαλάκι» στο κρυφτούλι ανευθυνο-υπεύθυνων γραφειοκρατών

Καταγγελία για το 2ο λύκειο Καισαριανής: «Γνωρίζαμε για τα κρούσματα πριν ανοίξουν τα σχολεία»