Συγκεκριμένα ο δικηγόρος της 33χρονης που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης μαθήτριας, Βασίλης Νούλεζας, με ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, καταγγέλλει ότι άγνωστοι βανδάλισαν το σπίτι της πελάτισσας του.

Όπως αναφέρει ο κύριος Νουλέζας υπήρξε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος για εκκένωση του, όμως όταν ο εξουσιοδοτημένος υπάλληλος πήγε να παραλάβει τα κινητά πράγματα της κατηγορουμένης (Πλυντήριο τηλεόραση έπιπλα ,οικοσκευή ρούχα υποδήματα κοσμήματα και προσωπικά είδη ), αντίκρισε εικόνα αποκαρδιωτική ολοκληρωτικής καταστροφής.

Αναλυτικά η ανάρτηση του δικηγόρου της 33χρονης:

«Βανδαλισμός από άγνωστους στο διαμέρισμα της κατηγορούμενης 33χρονης Ε.Μ. για την απαγωγή της 10χρονης μαθήτριας.!

Βανδαλίσθηκε κυριολεκτικά το διαμέρισμα της προφυλακισμένης 33 χρόνης Ε.Μ. που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρόνης ανήλικης μαθήτριας στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Αυτό διαπίστωσε πριν λίγες ημέρες ο εξουσιοδοτημένος υπάλληλος να παραλάβει τα κινητά πράγματα της(Πλυντήριο τηλεόραση έπιπλα ,οικοσκευή ρούχα υποδήματα κοσμήματα και προσωπικά είδη ) προκειμένου να εκκενωθεί και να παραδοθεί στον ιδιοκτήτη το διαμέρισμα ,που είχαν σχεδόν καταστραφεί με σφοδρά κτυπήματα .

Αντίκρισε εικόνα αποκαρδιωτική ολοκληρωτικής καταστροφής.
Να σημειωθεί ότι κλειδιά του διαμερίσματος έχουν ο ιδιοκτήτης(εκμισθωτής) και η Υποδ/νση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και υπήρξε συνεννόηση μεταξύ των Δικηγόρων των δύο πλευρών για απόδοση του μισθίου στον ιδιοκτήτη.

Ο Δικηγόρος και συνήγορος υπεράσπισης της κΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ εξοργισμένος δήλωσε ότι
Πρόκειται αναντίρρητα για κακόβουλη προσχεδιασμένη ενέργεια εκδίκησης, για την οποίαν θα υποβληθεί άμεσα μηνυτήρια αναφορά στις Αστυνομικές Αρχές προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες που εισέβαλαν στην οικία της.

Ενώ θα ενημερωθεί η κ. Ανακρίτρια του 1ου Τακτικού Τμήματος Θεσσαλονίκης για το συμβάν αυτό.

Υποψιάζομαι ποιοι άγνωστοι ενήργησαν έτσι βάναυσα, μανιωδώς με ποια κίνητρα, όμως θα περιμένουμε την αναλυτική καταγραφή και εκτίμηση των προκληθεισών σημαντικών εκτεταμένων ζημιών αρκετών χιλιάδων € στα κινητά πράγματα την περιουσία της μεγάλης αξίας και τα αποτελέσματα της έρευνας.

Αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη είναι απόρροια αποτέλεσμα των υπερβολών και συντονισμένης επίθεσης σε βάρος της στοχοποιημένης εντολέως μου από τα ΜΜΕ και τους Δικηγόρους της οικογένειας, πριν ακόμη λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη .

Αυτός είναι δυστυχώς ο νομικός πολιτισμός μας».

Διαβάστε Ακόμα:

Απαγωγή 10χρονης: «Μας νάρκωσε και μας βίασε» - Τι κατήγγειλαν δύο γυναίκες για την 33χρονη (vid)

Απαγωγή 10χρονης: Τραπεζικούς λογαριασμούς της 33χρονης στο εξωτερικό ψάχνουν οι Αρχές (vid)