Αφιερωμένο στον Ζακ Κωστόπουλο, είναι το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση που κυκλοφόρησε σήμερα, 2 χρόνια από τον θάνατο του ακτιβιστή έπειτα από τα χτυπήματα που δέχτηκε από καταστηματάρχη και πολίτες στο κέντρο της Αθήνας.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ερμήνευσα ένα τραγούδι αφιερωμένο στον Ζακ Κωστόπουλο, τον νεαρό ακτιβιστή και καλλιτέχνη που γράφτηκε από την Λίνα Δημοπούλου και τον Γιώργο Καλογερόπουλο. Η συγκίνηση που μου προκάλεσε το τραγούδι σε σχέση με το αποτρόπαιο τέλος του Ζακ ήταν για μένα ο καταλυτικός λόγος να το κάνω. #τρομαγμένομου #tromagmenomou lyrics by #linadimopoulou music by @the_giokaal musical production and arrangement by @dsiampos @antart_studios @panik_entertainment_group @panik.gold photos and video by @antonismorgan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial) στις

«Eρμήνευσα ένα τραγούδι αφιερωμένο στον Ζακ Κωστόπουλο, τον νεαρό ακτιβιστή και καλλιτέχνη που γράφτηκε από την Λίνα Δημοπούλου και τον Γιώργο Καλογερόπουλο. Η συγκίνηση που μου προκάλεσε το τραγούδι σε σχέση με το αποτρόπαιο τέλος του Ζακ ήταν για μένα ο καταλυτικός λόγος να το κάνω» αναφέρει η Άννα Βίσση στην ανάρτησή της. 

Τα έσοδα από το κομμάτι, θα διατεθούν στα δικαστικά έξοδα για τη δικαστικού αγώνα της οικογένειας.