Ο 36χρονος βρέθηκε νεκρός σε βραχώδη παραθαλάσσια περιοχή της Άνδρου και η σορός του κατέληξε ως «αγνώστων στοιχείων» στο νεκροταφείο Σχιστού.

Μιλώντας στο Reader.gr, ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, ανέφερε ότι «κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό του Λαέρτη. Ένα παιδί από εξαιρετική οικογένεια, με ακέραιο χαρακτήρα που εργάζονταν σε δύο και τρεις δουλειές για να μπορέσει να τα καταφέρει. Οι γονείς του είναι συγκλονισμένοι από την τραγική εξέλιξη, το ίδιο κι εγώ που για πάνω από 1,5 χρόνο βρέθηκα στο πλευρό τους».

Ένα τεράστιο ερωτηματικό για την οικογένεια του Λαέρτη είναι το γιατί δεν τους είπε ότι σχεδίαζε να πάει για δουλειά στη Μύκονο, με αποτέλεσμα να βρεθεί το βράδυ της 9ης Απριλίου 2019 στο καράβι για το «Νησί των Ανέμων».

Τα σενάρια που ακούστηκαν για τον θάνατο του 36χρονου Λαέρτη είναι πολλά. Πως είχε μπλεξίματα με τον πρώην σύντροφο της κοπέλας του, ότι τη μέρα που εξαφανίστηκε είχε αρκετά χρήματα καθώς είχε πληρωθεί από την εργασία του.


Γιώργος Τσούκαλης 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πτώση του έγινε από πλοίο που είχε ξεκινήσει από τη Ραφήνα με προορισμό τη Μύκονο, χωρίς πάντως να υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.

Για την ΕΛ.ΑΣ., πάντως, ο φάκελος δεν κλείνει μέχρι να αποκλειστεί και το πιο ακραίο ενδεχόμενο κάποιος να θέλησε τον θάνατο του Λαέρτη.

Διαβάστε Ακόμα 

Κορονοϊός: Ο Νίκος Χαρδαλιάς χωρίς μάσκα φιλά το χέρι ιερέα

Κορονοϊός: Αυτόφωρο για τους αρνητές της μάσκας - Εγκύκλιος του Αρείου Πάγου