Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -47.494- γραμμ., κατεργασμένης κάνναβης βάρους -1.406- γραμμ., κοκαΐνης βάρους -574- γραμμ., -2.000- δισκία ECSTASY, -88- φιαλίδια με έλαιο κάνναβης, ζυγαριές ακριβείας οχήματα, χρηματικά ποσά κλπ

Τα τέσσερα μέλη της σπείρας, συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης και τα ξημερώματα της Τετάρτης έπειτα από επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής με τη συνδρομή και Αστυνομικών της ΟΠΚΕ. Συνελήφθησαν τρεις 3 άνδρες, οι δύο 32 χρονών και ο τρίτος 42 αλλλά και μια γυναίκα 33, μέλη της οργάνωσης και αναζητούνται οι συνεργοί τους. 

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση πληροφοριών, αναφορικά με την δράση εγκληματικού δικτύου, τα μέλη του οποίου δραστηριοποιούντο στη διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών στην Πλατεία Εξαρχείων, καθώς και στους πέριξ δρόμους, ταυτοποίησε τα μέλη του κυκλώματος και πιστοποίησε την εγκληματική τους δράση.

Επίσης, εξακριβώθηκαν οι χώροι που χρησιμοποιούνταν για την αποθήκευση, επανατυποποίηση και ζύγιση των ναρκωτικών, καθώς και σημεία περαιτέρω διακίνησης τους στην περιοχή των Εξαρχείων.

Από τις ενεργηθείσες έρευνες σε οικίες και χώρους αποθήκευσης ναρκωτικών (καβάτζες), καθώς και στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

· ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -47.494- γραμμ.

· ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) βάρους -1.406- γραμμ.

· ποσότητα κοκαΐνης βάρους -574- γραμμαρίων

· -2.000- δισκία ECSTASY

· -88- φιαλίδια με έλαιο κάνναβης

· φιαλίδιο με MDMA

· -11- ζυγαριές ακριβείας

· το χρηματικό ποσό των -5.180- ευρώ

· μαχαίρι

· φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής

· -14- συσκευές κινητής τηλεφωνίας

· -2- τρίφτες κάνναβης

· διάφορα κλειδιά, έγγραφα και σημειώσεις

· I.X.E. αυτοκίνητο

· -3- μοτοσικλέτες

Το οικονομικό όφελος, που θα αποκόμιζε η οργάνωση από τη διάθεση των κατασχεθέντων, υπερβαίνει τις -500.000- ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.