Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με το cretapost.gr, επιμένει στην αθωότητά του και έχει τη στήριξη μελών της οικογένειας του.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κύριας ανάκρισης της υπόθεσης που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία επιχειρήθηκε να διερευνηθεί σχολαστικά κάθε πτυχή αυτής της καταγγελίας με τη συνδρομή ιατροδικαστών, παιδοψυχιάτρων και γραφολόγων, οι οποίοι εξέτασαν ένα μαθητικό τετράδιο, στο οποίο το παιδί φέρεται να κατέγραφε το βασανιστήριο που βίωνε στα χέρια του θείου του.

Την καταγγελία στις Αρχές έκαναν η γιαγιά και ο πατέρας του ανήλικου αγοριού. Σε μία τυχαία συζήτηση και με αφορμή τα αυξημένα περιστατικά παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης η γιαγιά φέρεται να συνέστησε την προσοχή του παιδιού, συμβουλεύοντάς το ότι πρέπει να προσέχει και ιδιαίτερα τους ξένους μην του κάνουν κακό. Το παιδί τότε. σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, άρχισε να περιγράφει με λεπτομέρειες όσα είχε περάσει στα χέρια του θείου του.

Το τετράδιο της φρίκης

Η οικογένεια του ανήλικου παρέδωσε στις Αρχές και ένα μαθητικό τετράδιο, στο οποίο το παιδί φέρεται να αποτυπώνει τη φρίκη που έζησε.

Όπως έχει γράψει η εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, το κείμενο που περιέχεται στο τετράδιο, τιτλοφορείται «ο Βιασμός μου 2017- 2018» και  περιγράφονται με λεπτομέρειες οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε το αγοράκι.

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί την ερχόμενη Παρασκευή στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου.

Διαβάστε ακόμα

Τραγωδία στην Κρήτη: Πέθανε 11χρονος μετά από τροχαίο με πατίνι

Οργή Μηταράκη για τα Καμένα Βούρλα: «Άφησαν προσφυγόπουλα χωρίς φαγητό»