Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, ο δήμαρχος έκοψε την κορδέλα μαζί με τους συνεργάτες του, ενώ το έργο θα συνεχιστεί σε όλο το μήκος του παρόχθιου δρόμου.

Ο δρόμος άνοιξε και ήδη σε αυτόν κυκλοφορούν οχήματα με ταχύτητα έως 30 χιλιόμετρα ενώ έχουν τοποθετηθεί νέα παγκάκια και δέντρα στα πεζοδρόμια.

Ο κ. Μπέος τόνισε πως όλος ο Δήμος μετατρέπεται και πάλι σε ένα απέραντο εργοτάξιο για να κατασκευαστούν έργα που στερήθηκαν για χρόνια οι πολίτες του Βόλου.

«Επ' ευκαιρία ζητώ την υπομονή, την κατανόηση και την συνδρομή των πολιτών για τις ταλαιπωρίες που αναπόφευκτα θα υπάρξουν, αλλά αξίζει τον κόπο. Ο Βόλος αλλάζει και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων μας. Σε λίγο θα μπορούμε να λέμε ότι δεν θα γίνει ο Βόλος Μονακό, αλλά το Μονακό Βόλος» ειπε ο κ. Μπέος που στη συνέχεια περπάτησε με τους συνεργάτες του και πολίτες στο τμήμα που αναπλάστηκε.

Οπως σημείωσε, τα τμήματα που θα ολοκληρώνονται θα δίνονται σε χρήση και σημείωσε ότι λόγω της στενότητας της Καραμπατζάκη δεν κατασκευάστηκε ποδηλατόδρομος, αφού ο δρόμος είναι ήπιας κυκλοφορίαςκαι προσφέρεται για ασφαλή χρήση ποδηλάτου.

Διαβάστε ακόμα

Κορονοϊός - Ανατροπή με το Mein Schiff 6: Αρνητικά τα τεστ του πληρώματος

Εμβόλιο γρίπης - Καθηγητής Κούβελας: Δεν φτάνουν οι δόσεις - Θα «ρετάρει» το ΕΣΥ