Νέο επιχειρηματικό βήμα ξεκίνησε ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης,ο οποίος τον Απρίλιο του 2011 τέθηκε σε αργία και κηρύχθηκε έκπτωτος από το αξίωμα του, καθώς έχει ανοίξει καφέ-μίνι μάρκετ με την επωνυμία «stasi stores» σε κεντρικό σημείο στην Εγατία οδό στη Θεσσαλονίκη.

Το μίνι μάρκετ του Παναγιώτη Ψωμιάδη

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ξεκίνησε το νέο επιχειρηματικό του βήμα ένα μήνα πριν ξεκινήσει η πανδημία,

Όπως δήλωσε μιλώντας στο Star, το πρόγραμμα του είναι ιδιαίτερα βαρύ καθώς ξυπνάει κάθε μέρα στις 4:00 τα ξημερώματα, γιατί 5:30 το πρωί, ψήνει τις τυρόπιτες αφού το κατάστημα ανοίγει στις 6:15 και κλείνει στις 21:00 το βράδυ.

Μάλιστα μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δήλωσε:

«Η δουλειά είναι ζωή, η δουλειά ανανεώνει τη σχέση με την κοινωνία και στο κάτω κάτω είμαι από 7 χρονών σ' αυτή τη γειτονιά, γεννήθηκα λίγο πιο πάνω, την ξέρω τη γειτονιά όσο κανείς άλλος».

Ακόμα σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα ασχοληθεί ξανά με την πολιτική δήλωσε «μάχιμος», αλλά προσέθεσε ότι με τη σημερίνη εικόνα δεν έχει καμιά διάθεση ν' ασχοληθεί.

Μάλιστα στη σελίδα της επιχείρησης στο Facebook, έχει ανέβει και το διαφημιστικό σποτ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, καλώντας τον κόσμο «να κάνει στάση στη stasi».

«Εδώ είμαστε. Δημιουργήσαμε ένα μάρκετ-καφέ. Σας περιμένουμε να σας υποδεχθούμε με χυμούς, με γρανίτα, με τυρόπιτα, με κουλούρι και έναν εκπληκτικό καφέ και φυσικά όλα τα προϊόντα οικιακής χρήσης. Και φυσικά τσιγάρα, εισιτήρια για τον ΟΑΣΘ και κάρτες κινητής τηλεφωνίας, λίγο πολύ τα έχουμε όλα

Τέλος αναφέρει ότι με κάθε αγορά ο πελάτης με κάθε αγορά μπαίνει σε κλήρωση για μία δωροεπιταγή στο τέλος του μήνα».

Διαβάστε Ακόμα:

Στο ρατσιστικό μπάρμπεκιου ο Παναγιώτης Ψωμιάδης: Έφαγε σουβλάκι «αφιερωμένο στον Γιαννούλη» (pics & vid)

Δικάζεται ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για την επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη