Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ομάδα των αντιεξουσιαστών προσέγγισε την πίσω πλευρά των γραφείων, έγραψε με σπρέι στους τοίχους, φώναξε συνθήματα και αποχώρησε από το σημείο.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν συλλήψεις ή προσαγωγές από την αστυνομία. 

Καταδίκη από τον Στέλιο Πέτσα

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας Πρώτο Θέμα. Κάθε ενέργεια εναντιον της ελευθερίας του Τύπου και εκφοβισμού των Μέσων Ενημέρωσης πέφτει στο κενό, γιατί η δημοκρατία στην Πατρίδα μας είναι ισχυρή. Οι αρμόδιες αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους προκειμένου οι δράστες να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας

ΣΥΡΙΖΑ: Τέτοιες επιθέσεις στρέφονται κατά της ελευθεροτυπίας

«Επιθέσεις όπως αυτή που δέχθηκε η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, στρέφονται κατά της ελευθεροτυπίας, της ελευθερίας της έκφρασης και της Δημοκρατίας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προσθέτοντας ότι «η καταδίκη τέτοιων επιθέσεων είναι αυτονόητη».

Κίνημα Αλλαγής: Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση 

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα» αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

Περαιτέρω επισημαίνει ότι «τέτοιες πρακτικές στρέφονται εναντίον της ελευθερίας του Τύπου, της ελευθερίας της άποψης και της γνώμης, εναντίον της Δημοκρατίας και δεν χωράνε στην Ελλάδα του 2020».

Μηταράκης: Επίθεση στη Δημοκρατία 

«Η επίθεση στα γραφεία του Πρώτου Θέματος αποτελεί ευθεία βολή κατά της ελευθεροτυπίας και κατ' επέκταση της ίδιας της Δημοκρατίας μας. Οι δράστες θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης!» σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Μετανάστευσης, Νότης Μηταράκης.

Φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε Ακόμα 

Εξιχνιάστηκε 13 χρόνια μετά η δολοφονία μητέρας και κόρης στα Πετράλωνα

Πέθανε μόλις στα 31 του χρόνια ο dj Cookie Monsta