«Ήθελαν να με κάνουν από θύμα, θύτη» υποστηρίζει η Φρόσω Κυριάκου στην αγωγή που κατέθεσε για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του δημοφιλούς τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Σύμφωνα με την RealNews, η Φρόσω Κυριάκου αναφέρει στην αγωγή της πως ακόμα και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι εκείνη οδηγούσε το αυτοκίνητο και ευθύνεται για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

«Ακόμη και σήμερα και ενώ τα αληθή περιστατικά έχουν επιβεβαιωθεί και από την Εισαγγελική Αρχή, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν το αντίθετο και εγώ φέρω το στίγμα της δολοφόνου», υποστηρίζει στην αγωγή της η Φρόσω Κυριάκου.

Η ίδια αξιώνει το ποσό των 80.000 ευρώ για ηθική βλάβη και 14.630 ευρώ για νοσήλια και αποκλειστικές νοσοκόμες.

«Μία νέα κοπέλα, μόλις 21 ετών, όχι μόνο τραυματίζεται σοβαρότατα, όχι μόνο συνειδητοποιεί ότι θα πρέπει να συνηθίσει να ζει με τους φρικτούς πόνους, να υποβάλλεται σε εντατικές φαρμακευτικές αγωγές και να απέχει από κάθε δημιουργική δραστηριότητα, αλλά στιγματίζεται για όλη της τη ζωή με την “ταμπέλα” της δολοφόνου και η προσωπική της ζωή εκτίθεται χωρίς έλεος», υποστηρίζει η Φρόσω Κυριάκου.

Σύμφωνα με την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών, η μήνυση της οικογένειας Παντελίδη κατά της Φρόσως Κυριάκου και της Μίνας Αρναούτη τέθηκε στο αρχείο, δεχόμενες οι, ως άνω, αποφάσεις ότι οδηγός του τζιπ ήταν ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος έχασε τη ζωή του.

Διαβάστε Ακόμα 

Μίνα Αρναούτη: Ζητά αποζημίωση «μαμούθ» 1,1 εκατ. ευρώ για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη στην πρώτη της συνέντευξη για τον Παντελή Παντελίδη: «Δεν θέλω να το περιγράψω ξανά είναι επώδυνο»