Ο Κωστής Χατζηδάκης ζήτησε από τη διοίκηση της ΔΕΗ να αντιμετωπίσει αμέσως το θέμα με όλη την αυστηρότητα που αρμόζει καθώς, όπως επισημαίνει, τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανεκτές σε μία σύγχρονη κοινωνία.

Σύμφωνα με πηγές της επιχείρησης, ο πρόεδρος της ΔΕΗ ζήτησε να κινηθούν άμεσα οι πειθαρχικές διαδικασίες για τον υπάλληλο που φέρεται να έχει διαπράξει την αποτρόπαια πράξη.

«Τέτοιες συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες. Με απόφαση του προέδρου ο συγκεκριμένος υπάλληλος τίθεται σε διαθεσιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η πειθαρχική και ποινική διερεύνηση της υπόθεσης», ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Ο 55χρονος υπάλληλος της ΔΕΗ φέρεται να κρέμασε τον σκύλο και να του ακρωτηρίασε τα γεννητικά όργανα με κλαδευτήρι.

Tον σκύλο έσωσε ένας Γερμανός τουρίστας, ο οποίος άκουσε τα ουρλιαχτά του ζώου και απαίτησε από τον ιδιοκτήτη να πάνε στον κτηνίατρο.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου έφυγε από το κτηνιατρείο για να αποφεύγει το αυτόφωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του προκειμένου να τον μεταφέρουν στο αστυνομικό τμήμα.

Ο κτηνίατρος, Κώστας Τερεζάκης που ανέλαβε να χειρουργήσει το σκύλο και κατάφερε να τον σώσει, είπε πως «το ζώι ήταν σοκαρισμένο, είχε σημάδια στο λαιμό από το σχοινί. Αν είχε καθυστερήσει έστω και λίγα λεπτά η διαδικασία μπορεί να πέθαινε. Είχε χάσει πολύ αίμα».

Διαβάστε Ακόμα 

Κομοτηνή: Ασυνείδητος κλώτσησε αδέσποτο σκύλο που κοιμόταν - «Έφαγε» καμπάνα 30.000 ευρώ (vid)

Θεσσαλονίκη: Του έκανε παρατήρηση για τον σκύλο του και τον... σούβλισε (vid)