Σύμφωνα με όσα αναφέρει το rodiaki.gr, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου παρήγγειλε την κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση των καταγγελιών κατά του γυναικολόγου που υπηρετεί στη Ρόδο και κατηγορείται από 10 συνολικά γυναίκες για ασελγείς πράξεις.

Η προκαταρκτική εξέταση έχει παραγγελθεί στο Πταισματοδικείο και ενώπιον του αρμόδιου δικαστή έχουν κληθεί να βρεθούν σήμερα και οι 10 γυναίκες οι οποίες με μηνύσεις τους έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του γιατρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γυναίκες στις καταθέσεις τους θα δηλώσουν ότι εμμένουν στα όσα αναφέρουν στις μηνύσεις τους και θα ζητήσουν την ποινική δίωξη του γιατρού.

Στο πλαίσιο αυτό της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης αναμένονται να κληθούν εντός της επόμενης εβδομάδας να καταθέσουν και μάρτυρες που έχουν δηλωθεί για την υπόθεση. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας η δικογραφία θα επιστρέψει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω. Σημειώνεται πως εξ αρχής την υπόθεση χειρίζεται προσωπικά η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου.

Μέχρι τώρα έχουν κατατεθεί συνολικά δέκα μηνύσεις σε βάρος του γιατρού, καθώς την Τετάρτη προστέθηκε και άλλη μία που αφορά την περίπτωση 33χρονης από τη Ρόδο η οποία το φθινόπωρο του 2015 πήγε στον γιατρό για εξέταση καθώς ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της και βίωσε ό,τι περίπου και οι λοιπές γυναίκες που έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Η 33χρονη αναφέρει στη μήνυσή της ότι αναγκάστηκε να πάει σε γιατρό του νοσοκομείου καθώς δεν είχε την οικονομική δυνατότητα για κάτι άλλο και τελικά μετά τα όσα έζησε κατά την «εξέτασή» της από τον καταγγελλόμενο μαιευτήρα, απευθύνθηκε σε άλλο γιατρό του νοσοκομείου,  όμως ουδείς την αναλάμβανε και έτσι μετά από δύο μήνες «αναζήτησης» αναγκάστηκε να απευθυνθεί στον ιδιώτη γιατρό που είχε αναλάβει τον τοκετό του πρώτου της παιδιού και συμφώνησε μαζί του να του καταβάλλει την αμοιβή σε δόσεις, όπως και έγινε.

Διαβάστε Ακόμα:

Λαμία: Στην εντατική 15χρονος που έπαθε ανακοπή στο σχολείο

Νεκρό 9χρονο αγοράκι σε σχολείο της Αχαΐας