Επιπλέον δόθηκε εντολή να διαβιβαστεί η δικογραφία στον αρμόδιο εισαγγελέα, ώστε να εξεταστεί το θέμα της αφαίρεσης ή όχι της επιμέλειας

Ο πατέρας του παιδιού, κατά την απολογία του παραδέχτηκε κλαίγοντας ότι χτύπησε τον γιο του αλλά και ότι το τελευταίο διάστημα είχαν συχνούς καυγάδες.

Όπως είπε, ο λόγος που εξοργίστηκε ήταν ότι τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες αντιλήφθηκε ότι ο μικρός έβλεπε βίντεο ερωτικού περιεχομένου και επιχείρησε έτσι να τον «συνετίσει». Μέσα στο θυμό του έσπασε το laptop ενώ την ημέρα που συνέβη το περιστατικό, ο 10χρονος επέστρεψε από το σχολείο χτυπημένος.  Σύμφωνα με την απολογία του πατέρα, ο ίδιος ενημερώθηκε από το σχολείο, ότι ο μικρός τσακώθηκε με ένα παιδί του σχολείου γιατί - όπως του μετέφεραν - του ζήτησε να συνευρεθούν. 

«Προσπάθησα να το προφυλάξω από το να κάνει ένα λάθος και εγώ έκανα το μεγαλύτερο» είπε ο 41χρονος ενώπιον του δικαστηρίου, ενώ η έδρα επιφυλάχθηκε και αναμένεται να αποσυρθεί για να εκδώσει απόφαση. 

Το παιδί όταν συνελήφθη ο πατέρας του, ήταν τρομοκρατημένο και φώναζε στους αστυνομικούς «θέλω το μπαμπά μου, μην μου τον πάρετε, ήμουν άτακτος γι’ αυτό με έδειρε».

Το αγοράκι έχει εξεταστεί από παιδοψυχίατρους, ενώ τραγικότερη διάσταση στην υπόθεση δίνει το γεγονός πως τα άλλα δύο μέλη της οικογένειας, η μητέρα και η αδερφή του 10χρονου, σκοτώθηκαν πατώντας νάρκη στη Συρία.

Πηγή: cretalive.gr