Ότι ο άνθρωπος που έστειλε το μαζικό SMS για την κινητοποίηση του τάγματος εφόδου το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, εκείνος που σε βίντεο εμφανίζεται να λέει “ό,τι κινείται, σφάζεται” έχει γράψει «τραγούδι κατά της βίας και του μπούλινγκ». 

Ο Γιώργος Πατέλης, πυρηνάρχης της Τοπικής Νίκαιας της Χρυσής Αυγής έχει καταδικαστεί σε 10 έτη κάθειρξης και 2 μήνες. Η μάρτυρας του Γιώργου Πατέλη που ήρθε στο δικαστήριο για να υποστηρίξει το αίτημα για αναστολή της ποινής του, είπε «Είμαστε πολύ καλοί φίλοι από το 2011 με τον Γιώργο. Ζήτησα τη βοήθειά του όταν δεν είχαμε να φάμε. Έχω δυο παιδιά ανήλικα. Η οικογένειά μας δεν είχε βοήθεια από πουθενά, μου είχαν πει κάποιοι γνωστοί μου για το Γιώργο. Μέχρι και λογαριασμούς για το ρεύμα μου πλήρωσε, τα πάντα. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Μας έδινε και τρόφιμα».

Η μάρτυρας σημείωσε πως η ίδια και ο Πατέλης έχουν ανοίξει ιστοσελίδα για να βοηθούν απόρους με την πρόεδρο να αναρωτιέται αν τελικά η μάρτυρας είναι φτωχή ή βοηθά φτωχούς. 
 
«Ο Γιώργος έχει γράψει τραγούδι κατά της βίας και του μπούλινγκ» την ενημέρωσε η ίδια μάρτυρας, με τον συνήγορο υπεράσπισης να ζητά να το παραβλέψει, αλλά την πρόεδρο να διαφωνεί και να ζητά να μάθει για την... καλλιτεχνική σταδιοδρομία του πυρηνάρχη της Νίκαιας.