Ο γνωστός αθλητικογράφος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ένα βίντεο στο οποίο απολογείται για τα εμετικά σχόλια και τα fake news που εξαπέλυσε για τη Μάγδα Φύσσα στην τηλεοπτική του εκπομπή και ανέφερε ότι «έκανε ένα λάθος», εξηγώντας ότι «όταν δουλεύεις πάρα πολλές ώρες και στον ιδιωτικό τομέα κάνεις λάθη, άλλοτε μεγάλα, άλλοτε μικρά».

Τέλος ζήτησε συγγνώμη μόνο από τη Μάγδα Φύσσα περίπου στο 3:30 του βίντεο, λέγοντας ότι η συγγνώμη αφορά μόνο την κυρία Φύσσα προσωπικά και ανέφερε ότι «δεν θέλει να έρχεται σε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με ανθρώπους που έχουν χάσει παιδιά».

Ολόκληρη η απολογία του Κωστή Ραπτόπουλου:

«Πριν από πέντε μέρες έκανα ένα λάθος επειδή όταν δουλεύεις πάρα πολλές ώρες και στον ιδιωτικό τομέα κάνεις λάθη, άλλοτε μεγάλα, άλλοτε μικρά. Επειδή δεν είχε ποδόσφαιρο την Κυριακή. Κυριακή το μεσημέρι πήρα πολλές εφημερίδες και περιοδικά για να διαβάσω λίγο τι γίνεται και στα υπόλοιπα αθλήματα πλην του ποδοσφαίρου. Εκεί λοιπόν στις αναλύσεις, στα ρεπορτάζ και στα γραφόμενα των άλλων δημοσιογράφων, υπέπεσαν και κάποια σχόλια για κάποια αποζημίωση που θα έπαιρνε η κυρία Φύσσα, η κυρία Μαγδαλινή Φύσσα, σε περίπτωση που θα καταδικάζονταν οι δολοφόνοι του γιου της».

Έχω μία ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδιά και στα ζώα, πάρα πολύ μεγάλη και επειδή μέσα από το ποδόσφαιρο υπάρχουν πάρα πολλοί γονείς που είναι μάνατζερ των παιδιών τους, όπως ο πατέρας του Μέσι, τον οποίον κατηγορήσαμε πριν από λίγο καιρό. Γενικά μέσα από το ποδόσφαιρο έχω μία τέτοια συμπεριφορά σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Εκεί λοιπόν υπήρχε μία είδηση, ότι η κυρία Φύσσα διεκδικούσε ένα ποσό 800.000 ευρώ, 1.000.000 δεν θυμάμαι ποιο ήταν το ποσό και πάνω στον ενθουσιασμό μου. Παθιάζομαι πάρα πολύ πάνω στη δουλειά μου, είμαι πάρα πολύ παρορμητικός, δεν είναι καλό αυτό».

Είπα “και τι κάνει τώρα 800.000 να πανηγυρίσει τι; Το παιδί έφυγε”, δεν γυρνάει πίσω. Αυτό το απομόνωσαν βέβαια, στα κανάλια και πήραν αυτό το κομμάτι. Καλά έκαναν οι δημοσιογράφοι, τη δουλειά τους κάνουν και εμείς τα ίδια κάνουμε, δεν είμαστε καλύτεροι. Για να μην μακρηγορώ και επειδή δεν θέλω να έρχομαι σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που έχουν χάσει παιδιά, δεν με ενδιαφέρουν τα κόμματα ούτε από τη μία πλευρά ούτε από την άλλη, βρώμικα είναι όλα και τα ζω και είμαι μακριά από αυτά. Δεν τα γουστάρω όπως και τις ομάδες, κάνω απλά τη δουλειά μου. Είμαι ακοματίκ.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση της κυρίας Φύσσα έγινε μία λάθος προσέγγιση και επειδή έχω μία ευαισθησία στα παιδιά θεώρησαν ότι αν έπαιρνε χρήματα, καλό θα ήταν να τα μοιράσει σε παιδιά που είναι καρκινοπαθή ή φτωχά. Βέβαια όταν μπλέκουν οι νόμοι τους οποίους εγώ δεν ξέρω πολύ καλά γιατί είμαι πολύ free τύπος, είμαι λίγο στον κόσμο μου. Δεν πήγε η γυναίκα στα αστικά δικαστήρια και καλά έκανε και δεν πήγε, είναι δικαίωμα της να κάνει ό,τι θέλει.

Θέλω να είμαι με τη συνείδηση μου καθαρός και δεν μου αρέσει να έρχομαι σε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με ανθρώπους που έχασαν παιδιά. Μέσα από το ποδόσφαιρο έχουν περάσει πάρα πολλοί άνθρωποι που ήρθαμε σε αντιπαράθεση, είτε παράγοντες, είτε προπονητές είτε άλλοι, οι οποίοι κατά κάποιο τρόπο έχουν χάσει παιδιά. Δεν θα μπορούσα να τα βάλω με γυναίκα που έχει χάσει παιδί

Ζητώ λοιπόν συγγνώμη στη Μάγδα, στη Μαγδαλινή τη Φύσσα και την κοιτάω στα μάτια. Επειδή δεν γουστάρω να είμαι σε θέση άμυνας. Ζητάω συγγνώμη μόνο σε εσάς. Καταλαβαίνω ότι ο πόνος του να χάσεις ένα παιδί δεν επανέρχεται ούτε με λεφτά ούτε με τίποτα, είναι παντοτινός

Σας αγαπάμε πολύ κυρία Μάγδα από Θεσσαλονίκη. Όσο για τα τηλεοπτικά αν πέσουν πρόστιμα κτλ., θα τα πληρώσουμε».

Διαβάστε Ακόμα:

Ο Ηλιόπουλος στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα για τις «χυδαιότητες» Ραπτόπουλου  

Συνήγοροι Πολιτικής Αγωγής: «Κλάψα - ποινή - Χρυσή Αυγή»