Στο γράμμα που δημοσίευσε το zarpanews.gr, ο Γιάννης Παρασκάκης ζητάει συγγνώμη από την οικογένεια της Αμερικανίδας βιολόγου αναφέροντας πως «δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό το μοιραίο λάθος που έκανα».

«Αφαίρεσα μία ζωή και βασάνισα με άθλιο τρόπο το άψυχο σώμα της» έγραφε ο Παρασκάκης ένα μήνα μετά τη δολοφονία της Σούζαν Ίτον και ισχυρίστηκε πως «εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα, δεν είχα τον έλεγχο του εαυτού μου».

Με τη βοήθεια ψυχολόγου στη φυλακή «κατάφερα να ηρεμήσω και να συνειδητοποιήσω το τεραστίων διαστάσεων πρόβλημα που δημιούργησα με την πράξη μου αυτή», αναφέρει ο Γ.Π. και ισχυρίζεται πως «λυπάται» και «προσεύχεται» καθημερινά για την Σούζαν Ίτον.

«Μακάρι να μπορούσα, να είχα την ικανότητα να γυρίσω τον χρόνο πίσω για να διόρθωνα πολλά από τα λάθη μου, όμως δυστυχώς δεν έχω αυτή τη δυνατότητα», γράφει στην επιστολή.

«Σας ζητώ βαθιά ταπεινωμένος ένα τεράστιο συγγνώμη από καρδιάς. Είμαι πολύ πληγωμένος για τις πράξεις μου αυτές. Εύχομαι ο Θεός να την βοηθήσει εκεί που είναι και αυτήν και εσάς και όλους μας. Συγγνώμη, συγγνώμη, συγγνώμη», καταλήγει στο γράμμα του ο Γ.Π. 

Διαβάστε Ακόμα 

Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Ισόβια στον 28χρονο – Ομόφωνα ένοχος και για βιασμό