Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος φαίνεται πως δεν άντεξε το βάρος μετά τον εντοπισμό τις προηγούμενες ημέρες τριών κρουσμάτων κορονοϊού, ενώ θετικός στον φονικό ιό διαγνώστηκε και ο ίδιος.

«Είμαι ένας αποτυχημένος, δυσφήμησα το γηροκομείο, δεν τα κατάφερα, απέτυχα. Πλέον δεν θα με εμπιστευτεί ποτέ ξανά κανείς. Με νίκησε ο κορονοϊός» αναφέρει στην επιστολή του ο 41χρονος, σύμφωνα με το MEGA.

«Κουράστηκα και μάλλον δεν ήμουν καλός καπετάνιος. Λάτρεψα τη δουλειά μου. Έκανα λάθη», έγραψε στην επιστολή ο 41χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες.

Συγκλονισμένοι εργαζόμενοι και τρόφιμοι

Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ευαίσθητο και άψογο επαγγελματία που η μόνη του έγνοια ήταν η φροντίδα των ηλικιωμένων. Μάλιστα, ήταν και ενεργό μέλος της πανελλήνιας ένωσης μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων.

O Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων, Στέλιος Προσαλίκας, μίλησε στον MEGA για την τραγική απώλεια του νέου αυτού του ανθρώπου.

«Ήταν ο πιο στενός συνεργάτης που είχα. Πήγα στη Μονάδα και πρώτη φορά στη ζωή μου… πήγα να λιποθυμήσω. Υπερβολικό αίσθημα ευθύνης του Δημήτρη. Μιλάμε για ένα παιδί εξαίρετο. Τελείωσε ψυχολογία στο ΕΚΠΑ, πήγε στη Χαϊδελβέργη έκανε διδακτορικό στην γεροντολογία. Είχε λατρεία στους ηλικιωμένους. Ήταν η μοναδική μονάδα που έκανε οικειοθελή καραντίνα 2,5 μήνες. Οδηγούσε και είχε μάσκα κι από πάνω προσωπίδα. Δεν άντεξε ότι υπάρχει πιθανότητα να εκτεθεί. Ήταν τέτοιο το αίσθημα της ευθύνης. Και μιλάμε για 2 ασυμπτωματικούς εργαζόμενους και μια γιαγιά με 37,6 πυρετό», είπε ο κ. Προσαλίκας.

Διαβάστε Ακόμα 

Κορονοϊός: «Άλμα» με 865 νέα κρούσματα - Σχεδόν 200 περισσότερα από χθες

Κορονοϊός: Δέκα περιφέρειες με διψήφια κρούσματα – 331 στην Αττική