Χωρισμένοι σε υποομάδες των τεσσάρων έως έξι αστυνομικών (Ασφάλεια και Αντιτρομοκρατική) θα αναλάβουν να περάσουν χειροπέδες και να οδηγήσουν στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών εκτός από τον Γιώργο Ρουπακιά (καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα) πιθανότατα και τα στελέχη του ηγετικού πυρήνα της εγκληματικής οργάνωσης. Στόχος είναι από τη στιγμή που θα εκδοθούν τα εντάλματα η αστυνομική επιχείρηση να ολοκληρωθεί μέσα σε μια ώρα, αν και εκτιμάται ότι κάποιοι ενδεχομένως να παραδοθούν μόνοι τους στα οικεία Αστυνομικά Τμήματα.

Όπως έχει γράψει το Reader.gr, εδώ και τουλάχιστον 10 ημέρες υπήρχε διακριτική παρακολούθηση του ηγετικού πυρήνα της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να μην επιχειρήσει κάποιος να διαφύγει στο εξωτερικό. Επίσης, είχε σταλεί και σχετικό σήμα στα αεροδρόμια της χώρας, αν και στην περίπτωση του Γιάννη Λαγού έγινε εξαίρεση λόγω της ιδιότητας του ως ευρωβουλευτή.

Σημειώνεται ότι ενδέχεται να συλληφθούν και άτομα που καταδικάστηκαν ως συνεργοί στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και εμπλέκονται στον άγριο ξυλοδαρμό των Αιγύπτιων ψαράδων στο Πέραμα.

Διαβάστε Ακόμα 

Δίκη Χρυσής Αυγής: Στη φυλακή οδηγείται το διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης - Απορρίφθηκαν οι αναστολές