Στο άκουσμα της δικαστικής απόφασης που οδηγεί στη φυλακή τα μέλη του διευθυντηρίου της Χρυσής Αυγής, η Μάγδα Φύσσα ξέσπασε σε λυγμούς.

Σε ερώτηση για το αν σήμερα δικαιώθηκε ο Παύλος Φύσσας απάντησε: «Τι να σας πω αυτό δεν το ξέρω... Μακάρι να ήταν εδώ να το έλεγε ο ίδιος. Μακάρι να ήταν ένα από τα θύματα που χτύπησανε και σακατέψανε. Ας ήταν εδώ να μπορούσε να πει εκείνος. Δεν είναι εδώ ο Παύλος. Άρα δεν νομίζω πως υπάρχει δικαίωση για τον Παύλο. Δικαίωση είναι για εμάς. Για όλο τον κόσμο που αγωνίστηκε για να αποδείξει ότι όντως είναι μία εγκληματική οργάνωση κάτω από τον μανδύα του πολιτικού κόμματος».

«Μπήκανε φυλακή οι εγκληματίες. Από κει και πέρα αυτό που θέλω είναι να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για τον δικαστικό αγώνα της Πολιτικής Αγωγής, μιλάμε για μεγάλο αγώνα που μόνο εμείς που ήμασταν μέσα ξέρουμε τι έχουν περάσει. Ευχαριστώ όλο αυτό τον κόσμο που μας στήριξε» είπε επίσης η κυρία Φύσσα.

Έξω από την αίθουσα, δεκάδες άνθρωποι που είχα συγκεντρωθεί, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, δίνοντας συγχαρητήρια στην Πολιτική Αγωγή.

Το δικαστήριο αποφάσισε να οδηγηθούν στη φυλακή τα μέλη του διευθυντηρίου της Χρυσής Αυγής, δηλαδή οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής και Αρτέμης Ματθαιόπουλος. 

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης ο Νίκος Μιχαλολιάκος είπε πως «κάποτε κάποιοι θα ντρέπονται γι αυτή την απόφαση»

Διαβάστε Ακόμα 

Δίκη Χρυσής Αυγής: Στη φυλακή οδηγείται το διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης - Απορρίφθηκαν οι αναστολές

Παραδόθηκε στις Αρχές ο Ηλίας Κασιδιάρης