Σε βίντεο που ανέβασε λίγο μετά την απόρριψη των αναστολών από το δικαστήριο που στέλνει το διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής στη φυλακή, ο Ηλίας Παναγιώταρος, εμφανίζεται αμετανόητος και προκλητικός.

Ο καταδικασθείς για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, κάνει λόγο για τη «μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο» και προσθέτει ότι όλα όσα συνέβησαν «είχαν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με τις ψήφους. Δεν είχαν να κάνουν ούτε με πράξεις βίας, ούτε με ζητήματα ιδεολογίας».

Τέλος κλείνει το παραλήρημα του με μία ευχή-πρόκληση λέγοντας: «Εύχομαι κάποιοι άλλοι να κάνουν τη δουλειά καλύτερα απ' ότι την κάναμε εμείς μπας και ελευθερωθεί αυτός ο τόπος».

Αναλυτικά το παραλήρημα του Ηλία Παναγιώταρου:

«Μόλις έλαβε τέλος. Έπεσε η αυλαία στη μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Όλα όσα συνέβησαν σε αυτό το δικαστήριο είχαν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με τις ψήφους. Δεν είχαν να κάνουν ούτε με πράξεις βίας, ούτε με ζητήματα ιδεολογίας. Για τις ψήφους και μόνο για τις ψήφους, διεφθαρμένοι πολιτικοί και παραδικαστικοί κύκλοι, φρόντισαν αυτοί οι οποίοι πραγματικά όρθωναν τη φωνή τους για εθνικά ζητήματα, για πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, να μην μπορούν να μιλήσουν. Με τη σημερινή πράξη το μόνο που κατάφερε το σύστημα είναι ν' αφυπνίσει τους απανταχού εθνικιστές πατριώτες και όλους όσους θέλουν το καλό της πατρίδος και ειλικρινά από τα βάθη της ψυχής μου, εύχομαι κάποιοι άλλοι να κάνουν τη δουλειά καλύτερα απ' ότι την κάναμε εμείς μπας και ελευθερωθεί αυτός ο τόπος. Καλή δύναμη, πίστη στον Θεό και όλα θα πάνε καλά».

Διαβάστε Ακόμα:

Εριστικός ο Γιάννης Λαγός: Καλώ την εισαγγελέα Οικονόμου ως μάρτυρα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Επεισοδιακή παράδοση Μιχαλολιάκου: Ύβρεις κατά δημοσιογράφων - Η Ζαρούλια πήγε να τους πατήσει με το αυτοκίνητο