Εδώ και μέρες στον 7ο όροφο, όπου βρίσκονται τα κεντρικά κρατητήρια της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, είχαν ξεκινήσει να προετοιμάζονται οι χώροι που θα υποδέχονταν τους καταδικασθέντες χρυσαυγίτες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τουλάχιστον 4 διαφορετικούς χώρους εντός των κρατητηρίων, προκειμένου να αποφευχθούν «εκρηκτικές» συναντήσεις καθώς οι σχέσεις των περισσοτέρων μεταξύ τους δεν είναι καθόλου καλές. Το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι Νίκος Μιχαλολιάκος και Ηλίας Κασιδιάρης.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας είχαν προβεί στην αναγκαία χαρτογράφηση σχέσεων και οι 22 συλληφθέντες έχουν χωριστεί έτσι ώστε να μην υπάρχει ζήτημα... σύρραξης στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ. Η επόμενη ημέρα περιλαμβάνει τη μεταγωγή τους στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για δακτυλοσκόπηση και φωτογραφίες, ενώ αμέσως μετά θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών στο Εφετείο Αθηνών για να παραλάβουν τα φυλακιστήρια τους.

Αργότερα, πιθανότατα το μεσημέρι, οι 22 κρατούμενοι θα οδηγηθούν στη Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής στην Πέτρου Ράλλη όπου βρίσκονται ήδη άλλοι 10 συλληφθέντες από την αίθουσα του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ανάμεσα τους και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος. Αυτός θα είναι και ο τελευταίος τους σταθμός πριν οδηγηθούν σε καταστήματα κράτησης τύπου Β’, με τον Γιώργο Ρουπακιά να θεωρείται βέβαιο ότι θα φυλακιστεί στο Μαλανδρίνο όπως είθισται με τους ισοβίτες.

Διαβάστε Ακόμα:

Επεισοδιακή παράδοση Μιχαλολιάκου: Ύβρεις κατά δημοσιογράφων - Η Ζαρούλια πήγε να τους πατήσει με το αυτοκίνητο

Προκλητικός μέχρι τέλους ο Παναγιώταρος: Εύχομαι κάποιοι άλλοι να κάνουν τη δουλειά καλύτερα απ' ότι εμείς