Μάλιστα, τα ξημερώματα της Κυριακής, η Αστυνομία χρειάστηκε να παρέμβει σε τουλάχιστον δύο μαγαζιά της Αττικής όπου διαπιστώθηκε ότι συνέχιζαν τη λειτουργία τους και μετά τα μεσάνυχτα αλλά και μετά την νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας που ξεκινάει στις 00:30 κάθε βράδυ. Σε πολύ γνωστό κλαμπ στο Μπουρνάζι, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι μπορεί η μπροστινή πόρτα να ήταν κλειδωμένη όμως από την πλαϊνή είσοδο συνέχιζαν να μπαινοβγαίνουν «μιλημένοι» θαμώνες.

Μετά από έφοδο της ΕΛ.ΑΣ., λίγο μετά τη 01:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, οι αστυνομικοί εντόπισαν 138 άτομα εντός του χώρου. Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 150 ευρώ σε όλους, ενώ συνελήφθη και οδηγήθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία στη Δικαιοσύνη ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε κλαμπ της οδού Λιοσίων, όπου λίγο πριν τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης πήγαν στο σημείο έπειτα από πληροφορίες ότι το μαγαζί συνέχισε να λειτουργεί με κλειστές πόρτες. Όταν έφτασαν τα πρώτα περιπολικά, διαπίστωσαν ότι εντός του χώρου υπήρχαν ακόμη δεκάδες θαμώνες και οι αστυνομικοί ζήτησαν ενισχύσεις καθώς τα πνεύματα οξύνθηκαν επικίνδυνα.

Όταν τελικά οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα βρήκαν 141 άτομα. Σε όλους επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 150 ευρώ ενώ έγιναν και πέντε προσαγωγές εκ των οποίων οι τρεις μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Ανάμεσα τους και ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ο οποίος θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Τέλος, στα δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Φωτογραφία αρχείου 

Διαβάστε Ακόμα 

Κορονοϊός - Συναγερμός στις Σέρρες: «Να αποτραπεί το lockdown», δηλώνει ο Χαρδαλιάς

Κορονοϊός: «Βροχή» προστίμων στη Λιοσίων - Κέντρο διασκέδασης ήταν ανοιχτό στις 2:30