Σύμφωνα με το OPEN, η ΕΛ.ΑΣ. έχει ζητήσει τη συνδρομή της Interpol για να ερευνήσει συγκεκριμένο σημείο στην Αλβανία που ενδέχεται να βρίσκεται ο «υπαρχηγός» της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Έρευνες μέχρι στιγμής έχουν γίνει σε λιμάνια και μοναστήρια προκειμένου να βρεθεί ο Χρήστος Παππάς και να οδηγηθεί στις φυλακές.

«Δεν έχω γνώση που βρίσκεται ο κ. Παππάς (…) Ειλικρινώς δεν ξέρω που είναι, το λέω στα ίσα. Το Σαββατοκύριακο δεν είχα επαφή (…)  Εκείνο το οποίο αποφασίστηκε, αποφασίστηκε μετά την έκδοση της απόφασης στις 7 Οκτωβρίου. Μετά τις 7 Οκτωβρίου δεν είχα επαφή» δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο δικηγόρος του Χρήστου Παππά, Περικλής Σταυριανάκης.

«Είχε συζητηθεί ως ενδεχόμενο δεν ξέραμε την απόφαση νωρίτερα. Του είπα τι σημαίνει να φύγεις, τι κίνδυνους έχεις. Αυτή η δική είχε μία ιδιαιτερότητα  κράτησε 5,5 χρόνια, συν περίπου 19 μήνες πριν, και αναμένεται για να καθαρογράφει η απόφαση και να επαναπροσδιστεί στο Εφετείο, δεν θα κρατήσει λιγότερο από το χρόνο κι αν η επόμενη απόφαση του Εφετείου κρατήσει 3,5 με 4 χρόνια αντιλαμβάνεστε ότι έχουμε δρόμο μπροστά μας γύρω στα 4,5 χρόνια. Σε αυτό το χρονικό διάστημα αν κρατηθεί  εξαιτίας της μακράς δίκης θα έχει εκτίσει την ποινή του» επανέλαβε ο κ. Σταυριανάκης.

Διαβάστε Ακόμα 

«Κρυφτούλι» με την Αστυνομία παίζει ο Χρήστος Παππάς - Τι λέει ο δικηγόρος του

Άφαντος ο Χρήστος Παππάς - Καταζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.