«Ήταν ένα δικαστήριο, το οποίο δεν βρήκε κανένα στοιχείο εναντίον μου, καμία απόδειξη εναντίον μου, βασίστηκε απλώς σε φήμες» δήλωσε ο λέκτορας στον ΑΝΤ1 και αρνείται ότι χορήγησε αρσενικό στη σύζυγο και τη γιαγιά.

«Δεν μπορούν να προσδιορίσουν τις ημερομηνίες, δεν μπορούν να προσδιορίσουν τις ποσότητες, δεν μπορούν να προσδιορίσουν από πού το πήρα. Ε, τι προσδιόρισαν τότε; Ότι είχα εξωσυζυγική σχέση; Εάν οι δικαστικές αρχές, η δικαιοσύνη, δεν βρει όλα τα στοιχεία για την υπόθεση αυτή, οφείλει να αφήσει την υπόθεση ανοιχτή, μέχρι να βρει όλα τα στοιχεία που πιστεύει ότι πρέπει να βρει και όχι να καταδικάσει έναν αθώο άνθρωπο, προκειμένου να μην υπάρχουν εκκρεμότητες», συμπλήρωσε.

«Η σύζυγός μου υποτίθεται πως ήθελε να χωρίσουμε κι εγώ φοβούμενος μη χάσω την επιμέλεια του παιδιού μου, αποφάσισα να τη σκοτώσω. Δεν υπήρξε κάποια πράξη, κάποια αίτηση διαζυγίου εκ μέρους της συζύγου μου, ούτε ήμασταν σε διάσταση. Μέναμε κάτω από την ίδια στέγη, επομένως γιατί εγώ να φοβηθώ ότι θα χάσω την επιμέλεια της κόρης μου, αφού δεν θα χωρίζαμε ούτως ή άλλως;», υποστήριξε ο λέκτορας.

«Το παιδί μου είναι πολύ πιεσμένο ψυχολογικά, της λείπει η μαμά και ο μπαμπάς. Προσπαθώ να της δώσω κουράγιο» υποστήριξε. 

Ο 48χρονος λέκτορας θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό τον Δεκέμβριο του 2021 και τότε, όπως υποστηρίζει, θα αποδειχτεί ότι είναι αθώος.

Διαβάστε Ακόμα 

Δις ισόβια στον λέκτορα του ΑΠΘ που δολοφόνησε τη σύζυγό του και τη γιαγιά της με αρσενικό

Πώς λέκτορας του ΑΠΘ σκότωσε τη σύζυγό του και τη γιαγιά της – Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του