Συγκεκριμένα οι οπλίτες θητείες της Γ’ ΕΣΣΟ στον Στρατό Ξηράς καλούνται να παρουσιαστούν στις 9, 13 και 16 Νοεμβρίου. Της ΣΤ’ ΕΣΣΟ στην Πολεμική Αεροπορία  στις 9, 16 και 17 Νοεμβρίου και στο Πολεμικό Ναυτικό οι στρατεύσιμοι της Δ' ΕΣΣΟ καλούνται να παρουσιαστούν στις 9, 11 και 13 Νοεμβρίου.

Όπως εύλογα καταλαβαίνει κανείς το γεγονός ότι από αύριο Σάββατο (7/11) η χώρα μπαίνει σε lockdown και απαγορεύεται η μετακίνηση από νομό σε νομό, τίθεται ζήτημα στο πώς θα μεταβούν οι νεοσύλλεκτοι στα στρατόπεδα.

Σε πρόβλεψη που έγινε κατά την εξειδίκευση των μέτρων του lockdown το μόνο που αναφέρθηκε ήταν ότι οι γονείς μπορούν να μεταφέρουν τους νεοσύλλεκτους στα στρατόπεδα, χωρίς όμως να διευκρινίζεται πώς θα βγουν εκτός νομού ή ακόμα και να συμβεί κάτι τέτοιο, πώς θα επιστρέψει ο γονέας πίσω στον τόπο κατοικίας του.

Ακόμα αρκετοί από τους νεοσύλλεκτους ανησυχούν και για το τι θα συμβεί και με το ζήτημα του κορονοϊού καθώς η ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου είναι από τις πιο πολυπληθείς.

Εντός της ημέρας πιθανότατα αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για το τι πρόκειται να γίνει.

Διαβάστε Ακόμα:

Κορονοϊός - Lockdown: Όλα τα μέτρα που ισχύουν από το Σάββατο

Κορονοϊός - Βασιλακόπουλος: Αυτό το lockdown σίγουρα δεν είναι το τελευταίο