Σύμφωνα με το STAR η 50χρονη δέχτηκε 50 μαχαιριές. Από τις καταθέσεις προκύπτει πως η 15χρονη και ο 17χρονος ήθελαν να πάρουν τα 10.000 ευρώ από την πώληση αυτοκινήτου και να φύγουν στη Ρουμανία.

«Πήγαμε στο δωμάτιο της μητέρας της και τότε εγώ του έδωσα την πεταλούδα γιατί δεν είχα τα κότσια να τη σκοτώσω. Την ακινητοποιήσαμε, της έβαλα στο πρόσωπο το μαξιλάρι και εκείνος τη μαχαίρωνε. Τη δέσαμε μετά...», ισχυρίστηκε ο 17χρονος Ρουμάνος.

Για τη δολοφονία της 50χρονης αναμένεται να απολογηθεί και ένας 16χρονος από το Λουτράκι. Ο δικηγόρος Θανάσης Ράπτης, που εκπροσωπεί τον ανήλικο που παραδόθηκε για τον φόνο, τονίζει ότι ο εντολέας του, βρέθηκε στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή.

Έψαχναν τα χρήματα από το αυτοκίνητο 

Νωρίτερα , έγινε γνωστό πως φύλλο και φτερό έκαναν για ένα ολόκληρο βράδυ οι τρεις ανήλικοι που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 50χρονης γυναίκας από την Αγία Βαρβάρα, το σπίτι της άτυχης γυναίκας, την ώρα που το κορμί της κείτονταν άψυχο στο υπνοδωμάτιο.

Δεμένη χειροπόδαρα, τυλιγμένη με μία διπλή κουβέρτα και δεμένη εκ νέου με ιμάντες, μέσα σε μία λίμνη αίματος βρέθηκε η σορός της 50χρονης. Την ίδια ώρα, δίπλα της, η 15χρονη κόρη της, ο 17χρονος Ρουμάνος σύντροφος της και ο 16χρονος φίλος τους έψαχναν σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο για τα χρήματα (σ.σ. περί τις 10.000 ευρώ) που είχε πάρει η άτυχη γυναίκα από την πώληση του Ι.Χ. αυτοκινήτου της. Ο λόγος για ένα τζιπ το οποίο είχε αγοράσει ο σύζυγος της και ένα χρόνο μετά τον θάνατο του αναγκάστηκε η 50χρονη να πουλήσει για να τα φέρει πέρα με τα έξοδα που έτρεχαν.

Οι τρεις ανήλικοι δεν βρήκαν τα χρήματα και αρκέστηκαν στην κάρτα αναλήψεων του θύματος, αποσπώντας από διάφορες τράπεζες συνολικά περί τα 500 ευρώ. Χρήματα τα οποία μοιράστηκαν, ο μεν 16χρονος για να επιστρέψει στο Λουτράκι, η δε 15χρονη με τον 17χρονο σύντροφο της για να ταξιδέψουν μέσω Βουλγαρίας στη Ρουμανία. Οι Σέρρες ήταν ο ενδιάμεσος σταθμός και ο τυχαίος έλεγχος των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

Τέλος, για τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη η απολογία του 16χρονου στον ανακριτή, ενώ το ζευγάρι θα απολογηθεί στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης. Όσον αφορά τη 15χρονη κόρη του θύματος, με βάσει όσα φέρεται να έχει υποστηρίξει, θα της καταλογιστεί ο ρόλος της ηθικού αυτουργού στην ανθρωποκτονία, ενώ ο 17χρονος και ο 16χρονος κρατούσαν και μαχαίρωναν την 50χρονη γυναίκα.

Διαβάστε Ακόμα

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Ομολόγησε η 15χρονη κόρη - «Δεν άντεχα τους τσακωμούς»

Αγία Βαρβάρα: Η 15χρονη είχε ξαναπροσπαθήσει να σκοτώσει την μητέρα της – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις