Η γυναίκα μιλώντας στο Star, είπε: «Πέρασα όπως συνηθίζω κάθε χρόνο ν’ αφήσω ένα λουλουδάκι στο Πολυτεχνείο. Φέτος λόγω του Covid, πήγα μόνη και φορώντας μάσκα».

Η γυναίκα εργάζεται στην οδό Σολωμού περίπου 100 μέτρα από το Πολυτεχνείο. Όταν η υπηρεσία της έκλεισε εξαιτίας των μέτρων αποφάσισε να τιμήσει την επέτειο λιτά αφήνοντας ένα λουλούδι στην είσοδο όπως κάνει εδώ και 40 χρόνια.

Όμως βρέθηκε μπροστά σε μία δυσάρεστη έκκληση καθώς παρότι έστειλε ένα μήνυμα στο 13033, με τον κωδικό έξι, για σωματική άσκηση και άφησε δύο λουλούδια στην είσοδο, οι αστυνομικοί της έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Μάλιστα καταγγέλλει «δύο μέτρα και δύο σταθμά» από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ., καθώς δεν επιβλήθηκαν ανάλογα πρόστιμα στους βουλευτές που βρέθηκαν στον χώρο παρά την απαγόρευση και οι αστυνομικοί δεν έδειξαν τον ίδιο ζήλο για την επιβολή του νόμου.

«Δυο μέτρα και δυο σταθμά. Ο βουλευτής έχει τη βουλευτική ασυλία και κάνει ο,τι θέλει. Αυτοί δεν κολλάνε; Εγώ μόνη μου θα κολλούσα τους πάντες;».

«Και αν σκεφτείτε πως παίρνω λεωφορεία που είμαι με 30 άτομα μέσα και εκεί δεν κολλάει ο κορονοϊός, ενώ εδώ μόνη μου θα κόλλαγα όλο τον κόσμο. Όταν φάτε και εσείς 300 ευρώ και το συνολικό σας εισόδημα στην οικογένεια δεν ξεπερνάει τα 1500 ευρώ και έχετε και δυο παιδιά να σπουδάσετε να σας πως εγώ πόσο βαρύ είναι», κατέληξε, ενώ αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά της απόφασης.

Διαβάστε Ακόμα:

Χρυσοχοΐδης: Δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις για τον Γρηγορόπουλο

Έξαλλος ο Λαλιώτης με όσους βάλλουν κατά της «Γενιάς του Πολυτεχνείου»: Αντικαθιστούν πυρακτωμένες αλήθειες με έωλες αφηγήσεις