Σύμφωνα με τα οσα κατήγγειλε ο κύριος Γιώργος Καλακαντρέας, η μητέρα του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, όπου και έχασε τη ζωή της οκτώ ώρες αργότερα. Ο ίδιος κατόρθωσε να ενημερωθεί για το τραγικό συμβάν δύο εικοσιτετράωρα αργότερα και αυτό έπειτα από δικές του επανειλημμένες προσπάθειες.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 15 Νοεμβρίου συνόδευσε τη μητέρα μου, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

Μόλις ένα τέταρτο αργότερα, ενημερώθηκε ότι η μητέρα του μεταφέρθηκε στη βραχεία κλινική COVID, οπότε και αποχώρησε, καθώς δεν επιτρέπεται η παρουσία τρίτων, πλην των ασθενών, στους χώρους του νοσοκομείου.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο Mega, από το ίδιο απόγευμα μέχρι και το πρωί της περασμένης Τρίτης προσπάθησε επανειλημμένα να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα του νοσοκομείου για να ενημερωθεί την κατάσταση υγείας της μητέρας του.

Αυτό κατέστη δυνατό μόλις την Τρίτη το πρωί, οπότε και ενημερώθηκε ότι δεν μπορούσαν να εντοπίσουν στο νοσοκομείο τη μητέρα του. Μίση ώρα αργότερα τον κάλεσαν για να τον ενημερώσουν ότι η γυναίκα είχε πεθάνει

Στο πλαίσιο του ρεπορτάζ του Mega, η απάντηση του νοσοκομείου ήταν ότι δεν είχαν το σωστό τηλέφωνο του γιου της, κάτι που ο ίδιος, ωστόσο διέψευσε.

Σύμφωνα, πάντα, με τα όσα καταγγέλλει ο κύριος Καλακαντρέας κανείς από το νοσοκομείο δεν επικοινώνησε μαζί του για να ζητήσει συγγνώμη ή να δώσει κάποια δικαιολογία για την τραγική αυτή παράλειψη.

 

Διαβάστε ακόμα

Θρήνος στις Σέρρες: Πέθανε 25χρονος από κορονοϊό

Συγκλονισμένοι οι φίλοι του dj Μπέλλου: «Έπαιζε πάντα με μάσκα – Μπήκε στη ΜΕΘ όταν το παιδί του ήταν 10 ημερών»