Η σχετική καταγγελία για τη μητέρα έγινε τον Αύγουστο του 2020, από τον αδερφό της. Σύμφωνα με τον ίδιο, η γυναίκα είχε δημοσιεύσει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο στο οποίο φαίνονταν η μικρότερη εκ των δύο ανήλικων κοριτσιών της, να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και έτερο άτομο να της κατεβάζει το εσώρουχο και να εκθέτει τα γεννητικά της όργανα, σύμφωνα με το dimokratiki.gr.

Εν συνεχεία, όπως υποστήριξε, την κάλεσε τηλεφωνικά για να της ζητήσει να το διαγράψει και, σύμφωνα με την καταγγελία, αστειεύτηκε απαντώντας: «σιγά το πράγμα, τρία άτομα το έχουν δει μόνο».

Μάλιστα, ο άνδρας κατήγγειλε ότι ο σύντροφος της κατηγορούμενης τον εξύβρισε και τον απείλησε.

Προσκόμισε επίσης στους αστυνομικούς φωτογραφίες από τον λογαριασμό της κατηγορούμενης στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες φαίνεται το σώμα ενός ανήλικου (πιθανόν) κοριτσιού και χέρια έτερων ατόμων να κατεβάζουν το εσώρουχό του.

Η κατηγορούμενη έχει υποστηρίξει ότι ενώ μαγείρευε στην κουζίνα της οικίας της και τα δύο της κορίτσια ηλικίας 6 και 7 ετών έπαιζαν με την εξαδέλφη τους στον όροφο μέχρι να ετοιμαστεί το φαγητό, η μεγάλη της κόρη την ενημέρωσε ξαφνικά έντρομη ότι η εξαδέλφη τους κατά λάθος ανέβασε από το κινητό της στο διαδίκτυο ένα βίντεο το οποίο είχαν τραβήξει, παίζοντας. Πήρε το κινητό της και έσβησε αμέσως το βίντεο και από το διαδίκτυο και από την συσκευή.

Το βίντεο μέχρι εκείνη την ώρα είχαν προλάβει να το δουν οι κόρες του αδελφού της και μια πρώην συμμαθήτρια της από το Λύκειο. Τους ισχυρισμούς της επιβεβαίωσαν και τα ανήλικα παιδιά.