Με μία λιτή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook απάντησε η Έλενα Ακρίτα στους μύδρους που εξαπέλυσε με ανάρτησή της η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα.

Η κυρία Ακρίτα απάντησε στις κατάρες που εξαπέλυσε προς πάσα κατεύθυνση αλλά και στην επίθεση που δέχθηκε η ίδια προσωπικά από την Μαργαρίτα Θεοδωράκη, η οποία σε κείμενο της την αποκάλεσε μεταξύ άλλων «κουτσομπόλα» και «κατίνα». Όπως επισημαίνει «ό,τι είχα να γράψω το έγραψα» και σεβόμενη το έργο και την υστεροφημία του Μίκη Θεροδωράκη, τόνισε ότι δεν θα επανέλθει στο ζήτημα εκτός και αν προκληθεί.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Η κ. Μαργαρίτα Θεοδωράκη σε κείμενό της εξαπολύει κατάρες προς πάσα κατεύθυνση και χρησιμοποιεί υβριστικούς χαρακτηρισμούς για μένα. Δεν μπορώ και δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό το επίπεδο. Σέβομαι τον Μίκη Θεοδωράκη. Σέβομαι το έργο του, την ιστορία του, την υστεροφημία του. Ό,τι είχα να γράψω το έγραψα. Δεν επανέρχομαι. Εκτός αν προκληθώ».

«Να είναι καλά η γυναίκα τίποτα άλλο», συμπλήρωσε σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση.

Το χρονικό της κόντρας

Υπενθυμίζουμε ότι στις 18 Νοεμβρίου, η κόρη του μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook έκανε δραματική έκκληση για βοήθεια δηλώνοντας πως ζει σε άθλιες συνθήκες. Ειδικότερα, όπως έγραψε στην ανάρτησή της, «ζει χωρίς ρεύμα, τηλέφωνο και ίντερνετ και δεν έχει να φάει». 

Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε την «έκρηξη» της Έλενας Ακρίτα, η οποία μέσω Facebook τόνισε μεταξύ άλλων: «Ψεύδεται όταν λέει πως αυτή πληρώνει την περίθαλψη του Μίκη. Ο Θεοδωράκης και το ταλέντο του πλήρωνε πάντα για όλους και για όλα. Από τα χρήματα που κέρδισε θα μπορούσαν να ζήσουν γενιές μετά από αυτόν».

Διαβάστε Ακόμα:

Ακρίτα για τη χυδαία δήλωση της Έβερτ: Εκτός από την παραίτησή της, εκκρεμεί η συγγνώμη της

Πύρρος Δήμας σε Έλενα Ακρίτα: Δεν είμαι αλβανικής καταγωγής, είμαι Έλληνας που γεννήθηκε στην Αλβανία