Στη θέα των αστυνομικών, οι υπεύθυνοι του οίκου ανοχής επιχείρησαν να αποφύγουν τον έλεγχο και σφράγισαν από μέσα την κεντρική είσοδο και τις εσωτερικές πόρτες. 

Αυτό βέβαια δεν απέτρεψε τους αστυνομικούς που απέκλεισαν το διώροφο κτήριο και παρουσία εισαγγελέα προχώρησαν σε έφοδο. Εντός του χώρου βρέθηκαν δύο γυναίκες -ως προσωρινά υπεύθυνες να λειτουργούν οίκο ανοχής παραβιάζοντας την επανασφράγισή του, που είχε τεθεί από τον Δήμο Αθηναίων-  εννέα γυναίκες ως εργαζόμενες και 15 άνδρες ως πελάτες, παραβιάζοντας άπαντες τις Διατάξεις περί αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού.

Σε όλους τους συλληφθέντες επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ στον εκμισθωτή και ιδιοκτήτη του κτιρίου επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και στις προσωρινά υπεύθυνες διοικητικό πρόστιμα 3.000 ευρώ, για παραβίαση των Διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορoνοϊού.

Τέλος, σε βάρος επτά εκ των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Α.Τ. Ομονοίας, για παράβαση της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών και θα εφαρμοστεί σε βάρος τους το διοικητικό μέτρο της απέλασης.

Διαβάστε ακόμα

Πέλλα: Έξι συλλήψεις για παράνομο τζόγο εν μέσω lockdown

Πάτρα: Κορονοπάρτι με 25 άτομα σε αυλή σπιτιού - «Καπνός» οι περισσότεροι μόλις έφτασε η αστυνομία