Σύμφωνα με το MEGA, στη βίλα βρέθηκαν όπλα ρέπλικες και ένα στιλέτο. Οι Αρχές περιμένουν την απάντηση των εργαστηρίων για να διαπιστωθεί αν το συγκεκριμένο στιλέτο ήταν αυτό με το οποίο μαχαιρώθηκε ο 26χρονος.

Κάτοικοι καταγγέλλουν πως ο 26χρονος είχε πάει στη βίλα του 22χρονου μαζί με ακόμα τρία άτομα. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκαν στις Αρχές οι τρεις που βρέθηκαν στο σημείο, διαπληκτίστηκαν έντονα. Ο 26χρονος έφυγε από το σπίτι με το μηχανάκι του και ο 22χρονος τον καταδίωξε, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς των τριών οι οποίοι υποστηρίζουν πως δεν κάλεσαν σε βοήθεια επειδή ο 22χρονος τους απείλησε με όπλο.

Αρνείται τις κατηγορίες

Ο 22χρονος γιος καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου που κατηγορείται για τη δολοφονία αρνείται τα πάντα και υποστηρίζει πως «δεν έχω κάνει τίποτα απολύτως, είμαι αθώος».

Σύμφωνα με το MEGA, το οικογενειακό περιβάλλον του 22χρονου υποστηρίζει πως τα άτομα που εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα ώρες μετά τη δολοφονία λένε ψέματα.

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Μυλωνόπουλος, δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη ισχυρίζεται πως ο πελάτης του δεν βρισκόταν στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 26χρονος.

«Πρώτον απ' ότι γνωρίζω ο ίδιος ο Β.Μ. αρνείται ότι έχει τελέσει την πράξη. Δεύτερον στον τόπο όπου έγινε το συμβάν φαίνεται ότι υπήρχε ένα μηχανάκι. Δηλαδή ο θανών επέβαινε σε μηχανάκι. Πως γίνεται να συναντήθηκαν με τον κατηγορούμενο; Δηλαδή ο κατηγορούμενος πήγε με άλλο μηχανάκι ή με αυτοκίνητο; Πώς συνέβη ο ένας να είναι εποχούμενος και ο άλλος χωρίς όχημα; Επίσης, εκείνοι οι οποίοι ήταν μάρτυρες, δύο άτομα, τα οποία απ΄ ότι πληροφορήθηκα τον κατηγόρησαν πώς το λένε με τέτοια βεβαιότητα; Ο ίδιος ο 22χρονος δεν προκύπτει ότι ήταν εκεί», λέει ο κ. Μυλωνόπουλος.

Η γιατρός είδε το τραύμα 

Ο 26χρονος Γρηγόρης μεταφέρθηκε στο ιατρείο των Σπετσών ζωντανός αλλά «δεν μπορούσε να μιλήσει».

«Με μια πρώτη άποψη βλέπεις κάποιον στο δρόμο πεσμένο λογικό είναι να υποψιαστείς τροχαίο, λογικό είναι», λέει η γιατρός που εξέτασε τον 26χρονο.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έφερε εκδορές το παιδί δεν φαινόταν να έχει πέσει από τη μηχανή. Ότι είχε ένα τραύμα στην μοιραία από ένα αιχμηρό αντικείμενο. Δεν φαινόταν για τροχαίο. Φαινόταν για κάτι άλλο», υποστηρίζει.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν πως ο κατηγορούμενος οπλοφορούσε

Ο 22χρονος «κυκλοφορούσε με περίστροφα και τέτοια. Τα έβαζε τα περίστροφα στα τραπέζια», λέει κάτοικος των Σπετσών.

«Άτυχη στιγμή ήταν αλλά πιστεύω πως η τιμωρία πρέπει να είναι παραδειγματική», υποστηρίζει άλλος κάτοικος.

Διαβάστε Ακόμα 

Δολοφονία στις Σπέτσες: «Συγκλονισμένος» δηλώνει ο πατέρας του 22χρονου