Όπως αναφέρει το xronos.gr, ένας υπάλληλος πήγε να κόψει το ρεύμα σε σπίτι στην περιοχή. Όπως ο ίδιος ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πατέρας της οικογένειας βγήκε και του ζήτησε να μην του κόψουν το ρεύμα τουλάχιστον για μία ώρα, γιατί το παιδί του είχε διαδικτυακό μάθημα.

Η ανάρτηση του υπαλλήλου:

«Την αξιοπρέπεια των ανθρώπων δεν την ποδοπατάμε… Τη ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ! Εντολή αποκοπής ρεύματος σε κάποιον οικισμό του νομού μας. Αφού έφτασα στον μετρητή και ξεκίνησα τη διαδικασία, έρχεται ο ιδιοκτήτης του σπιτιού με σκυμμένο το κεφάλι και μου λέει σχεδόν ψιθυριστά: “Σε παρακαλώ, κάνε υπομονή μια ώρα και μετά έλα κόψ’ το. Αυτή την ώρα κάνει το παιδί μου μάθημα μαθηματικών, σε παρακαλώ έλα λίγο αργότερα…”. Σειρά μου τώρα να σκύψω το κεφάλι και να ντρέπομαι να τον κοιτάξω… Ανάθεμά σε φτώχεια καταραμένη, μα κι ευλογημένη, γιατί μας κάνεις να γινόμαστε άνθρωποι και να σκύβουμε το κεφάλι μπροστά στην ανάγκη του άλλου… Ευλογημένη, γιατί μας ενώνεις πάνω στο αμόνι της ζωής αν και ξέρουμε πως το σφυρί της ανάγκης θα μας κτυπήσει αλύπητα!».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα συγκεντρώθηκε, με τη βοήθεια των κατοίκων της περιοχής, το αναγκαίο ποσό και να αποφευχθεί – για την ώρα – η διακοπή του ρεύματος.