Αυτό καθώς οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, με την πυρκαγιά να αποτελούσε μέρος της προσπάθειας να καλύψει ο δράστης ή οι δράστες τα ίχνη τους.

Εντύπωση προκάλεσε από την πρώτη στιγμή στους αρμόδιους αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος το γεγονός ότι η φωτιά ήταν πολύ μικρής έκτασης, περιορισμένη σε έναν μόνο χώρο δίπλα στη ρεσεψιόν και παρ’ όλα αυτά ο άνθρωπος δεν μπόρεσε να διαφύγει.

Απαντήσεις θα δώσει η νεκροψία - νεκροτομή που θα γίνει πιθανότατα τη Δευτέρα, για να διαπιστώσουν οι Αρχές από τι ακριβώς προήλθε ο θάνατος του 69χρονου: εάν δηλαδή είχε κάποιο παθολογικό πρόβλημα και δεν μπόρεσε να φύγει ή εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια με προσπάθεια αποπροσανατολισμού της ΕΛ.ΑΣ.

Πάντως, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, στο χώρο υπήρχε χρηματοκιβώτιο, το οποίο ήταν άθικτο, ενώ δεν βρέθηκαν ούτε ίχνη παραβίασης του ξενοδοχείου ούτε σημάδια αναστάτωσης του χώρου.

Τέλος, να σημειώσουμε, ότι στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου βρέθηκαν κηλίδες αίματος οι οποίες θα ελεγχθούν εάν ανήκουν στον άτυχο ξενοδόχο. Ο 69χρονος άνδρας δεν είχε σύζυγο ή παιδιά, ενώ δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές!

 

Διαβάστε ακόμα

Θρίλερ στη Σαντορίνη: Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου βρέθηκε νεκρός μετά από πυρκαγιά στη ρεσεψιόν