Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν πιθανότατα οικονομικό και ότι ο δράστης επιχείρησε να καλύψει τα ίχνη του βάζοντας φωτιά στον τόπο του εγκλήματος.

Ο 20χρονος είχε πραγματοποιήσει κάποιες εργασίες συντήρησης στο ξενοδοχείο του άτυχου 69χρονου και την ημέρα της δολοφονίας είχε πάει να πληρωθεί. Η οφειλή φέρεται να ήταν της τάξεως των 200 ευρώ. Οι δύο άνδρες λογομάχησαν, πιάστηκαν στα χέρια και ο 20χρονος άρχισε να χτυπάει με δύναμη τον ξενοδόχο. Πίστεψε ότι ήταν νεκρός και έβαλε φωτιά για να εξαφανίσει τα ίχνη του. Εξετάζεται το ενδεχόμενο ο άτυχος 69χρονος να ήταν ακόμα ζωντανός -έστω και χωρίς τις αισθήσεις του- όταν ο φερόμενος ως δράστης του έβαλε φωτιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο ξενοδόχος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Παρασκευής μετά από πυρκαγιά σε χώρο δίπλα στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου του στην Καλντέρα της Σαντορίνης. Εντύπωση προκάλεσε από την πρώτη στιγμή στους αρμόδιους αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος το γεγονός ότι η φωτιά ήταν πολύ μικρής έκτασης, περιορισμένη σε έναν μόνο χώρο δίπλα στη ρεσεψιόν και παρ’ όλα αυτά ο άνθρωπος δεν μπόρεσε να διαφύγει.

Περισσότερα σε λίγο...

Διαβάστε Ακόμα 

Σαντορίνη: Άλυτο μυστήριο με ενδείξεις εγκλήματος ο θάνατος του 69χρονου ξενοδόχου 

Σαντορίνη: Αναζητούνται απαντήσεις για τον «περίεργο» θάνατο του 69χρονου ξενοδόχου