Ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή, μίλησε στον ΑΝΤ1 και κλήθηκε να σχολιάσει το «ενδεχόμενο να του την έχουν "στήσει" και κάποιος να τοποθέτησε τα ναρκωτικά».

Εκείνο που γνωρίζω γιατί είμαστε κοντά πολλά χρόνια, είναι η στάση της ζωής του. Για αυτό το λόγο από την αρχή είχα αμφιβολίες. Φοβάται ακόμα και τα φάρμακα. Είχε ένα πρόβλημα υγείας πέρυσι και δεν έπαιρνε καν τα φάρμακά του» είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Μας έκανε εντύπωση. Είναι ένας τυχαίος έλεγχος, όπως παρουσιάστηκε, τον σταματούν και καλά έκαναν, του ζητούν τα χαρτιά του και είναι όλα καλά. Τι είναι αυτό που προκάλεσε γενικό έλεγχο του αυτοκινήτου; Η ΕΛΑΣ κάνει 55 χιλ. ελέγχους όλο το Σαββατοκύριακο, δεν άκουσα και άλλες περιπτώσεις να ελέγχουν όλο το αυτοκίνητο».

Ενώ καταλήγοντας, για το θέμα των ναρκωτικών, στάθηκε στην εικόνα. «Το θέμα είναι η εικόνα που δημιουργείται. Δεν είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές».

Σε ό,τι έχει να κάνει με το όπλο που βρέθηκε πάνω του, με την άδεια του να έχει λήξει από το 2016, ο κ. Κούγιας είπε: «Από το 2000 είχε άδεια. Έκανε δύο αιτήσεις και απορρίφθηκαν. Πως γίνεται η αστυνομία να του δίνει το 2000 και από το 2017 δεν του δίνει. Άδεια έχουν ακόμα και μετρ νυχτερινών κέντρων, πλουσιόπαιδα των Νοτίων και Βορείων προαστίων. Και κάποιοι δημοσιογράφοι που το έχουν, όπως μ' αρέσει να το λέω ως... προέκταση τους πέους. Φυσικά και είναι παράνομο, αλλά μου κάνει εντύπωση».

Διαβάστε ακόμα

Κούγιας για τα ναρκωτικά στο αυτοκίνητο του Σφακιανάκη: Μπορεί να παράπεσαν από κάποιον επιχειρηματία ή καλλιτέχνη

Στο πλευρό του Σφακιανάκη ο Κασιδιάρης από τη φυλακή