Αγνωστοι έριξαν σήμερα το απόγευμα, λίγο μετά τις 18:00, μαύρες μπογιές και τρικάκια στο Γραφείο του Βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Γκιουλέκα, στον 5ο όροφο, καθώς και στα γραφεία της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και του ΕΟΔΥ/4η Υγειονομική Περιφέρεια στον 8ο όροφο του ίδιου κτηρίου στην Θεσσαλονίκη.

Δύο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω, ενώ εις βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ανήκουν σε αναρχική συλλογικότητα, ενώ τα τρικάκια που πέταξαν αναφέρονται στην «κρατική διαχείριση της πανδημίας».

«Είναι σημαντικό να καταλάβουν κάποιοι ότι στη Δημοκρατία ο διάλογος δεν γίνεται ούτε με κρυμμένα πρόσωπα ούτε με τέτοιου είδους άνανδρες επιθέσεις. Όποιος έχει επιχειρήματα τα λέει στα ίσια και αντιπαρατίθεται. Λυπάμαι πάρα πολύ. Εμείς θα συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε» ανέφερε σε δήλωση του στο GRTimes, ο Κώστας Γκιουλεκας.

«Για άλλη μια φορά οι κουκουλοφόροι στοχοποίησαν τον κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία», ανέφερε, λίγο αργότερα, σε ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης.

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη επίθεση σημειώθηκε χθες, Δευτέρα, στο κτήριο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).