Λεπτομέρειες από την άγρια δολοφονία του 69χρονου ξενοδόχου στη Σαντορίνη, η οποία έγινε την περασμένη Πέμπτη και έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Ελευθέριος Γαβρίλης, μιλώντας στο Mega.

Όπως είπε ο κ. Γαβρίλης, το ποσό που φέρεται να χρωστούσε ο 69χρονος στον δράστη δεν έχει διευκρινιστεί αν και ο 20χρονος υποστήριξε κατά την ομολογία του στους αστυνομικούς ότι πρόκειται για οφειλή της τάξης των 200 ευρών.

Αφού ο 20χρονος περιέλουσε το άτυχο θύμα με βότκα και επιχείρησε να του βάλει φωτιά, στη συνέχεια πέταξε στην Καλντέρα τα πειστήρια του εγκλήματος, «το μπουκάλι, ένα ξύλο» και άλλα αντικείμενα, τα οποία έχουν εντοπίσει οι πυροσβέστες και επιχειρούν να τα ανασύρουν.

«Θύτης και θύμα είχαν προστριβές»

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Ελευθέριος Γαβρίλης επεσήμανε ότι τα χρήματα που ζήτησε ο δράστης ίσως να ήταν λιγότερα από 200 ευρώ ενώ η άρνηση του επιχειρηματία να πληρώσει οδήγησε στην τραγική κατάληξη.

«Στην έρευνα που έκανα εγώ πριν εξιχνιαστεί το έγκλημα, οι συγγενείς και οι φίλοι του θύματος μου είχαν εντοπίσει ότι αυτός είναι ο θύτης γιατί με αυτόν ερχόταν σε προστριβές τις τελευταίες μέρες» εξηγεί ο κ. Γαβρίλης.