Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, η πρώτη γυναίκα που αντιλήφθηκε το ριφιφί στις θυρίδες μιλά για το σοκ που βίωσε, βλέποντας να έχουν κλαπεί αντικείμενα μεγάλης αξίας από τη θυρίδα της.

«Όταν την άνοιξα και έλειπαν όλα μου τα χρήματα και κοσμήματα, έχασα το έδαφος από τα πόδια μου. Στην αρχή στην τράπεζα δεν με πίστεψαν γι’ αυτό που είχε συμβεί και με αντιμετώπισαν με δυσπιστία. Αμέσως το κατήγγειλα στην αστυνομία και υπέβαλα μήνυση. Μάλιστα, ο κλειδαράς που ήρθε στην τράπεζα είπε ότι έχει παραβιαστεί η κλειδαριά», αναφέρει το ένα από τα θύματα της κλοπής.

«Στη θυρίδα είχα χρήματα και κοσμήματα, πολλά από τα οποία είναι αναντικατάστατα»

«Δυστυχώς, μετά από κάποιες ημέρες αποκαλύφθηκε ότι είχαν διαρρηχθεί και άλλες θυρίδες και είχε εξαφανιστεί το περιεχόμενό τους. Εύχομαι σύντομα να βρεθούν οι δράστες του εγκλήματος. Στη θυρίδα είχα χρήματα και κοσμήματα, πολλά από τα οποία ήταν δώρα από τον πατέρα μου και τον άντρα μου, τα οποία είναι αναντικατάστατα», προσθέτει.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του θύματος της κλοπής τονίζει: «Δύο τα κλειδιά, μία η γλώσσα, και φαινόταν παραβιασμένη η γλώσσα της θυρίδας. Οι περισσότεροι των υπαλλήλων ένιωθαν σαστισμένοι. Δεν νομίζω ότι κάποιος τυχαία θα πήγαινε να χτυπήσει τέσσερις θυρίδες που υπήρχαν αντικείμενα αξίας και χρήματα. Νομίζω ότι κάποια πληροφόρηση θα την είχαν».