Θύμα ένας 53χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος φαίνεται πως μπήκε στη μέση για να σώσει τους δύο γιους του, εκ των οποίων ο ένας χαροπαλεύει στην Εντατική του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» έχοντας δεχτεί σφαίρα στο κεφάλι και ο δεύτερος έχει τραυματιστεί πιο ελαφρά.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής που μίλησαν στο Reader.gr, πριν βγουν τα όπλα υπήρξε καυγάς, κυνηγητό και συμπλοκή με τα χέρια ανάμεσα σε δράστες και θύματα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση, εξετάζουν ως βασικότερο σενάριο αυτό της οικονομικής διαφοράς, πιθανότατα από συναλλαγή που δεν πήγε καλά.

Βέβαια, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπήρχε και κάτι προσωπικό.

Το σίγουρο είναι πως δεν έχουμε να κάνουμε με προμελετημένο έγκλημα ή «συμβόλαιο θανάτου», γι' αυτό και οι αστυνομικοί εμφανίζονται αισιόδοξοι για την πορεία των ερευνών.

Ήδη έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας, μαρτυρίες γειτόνων και μελών της οικογένειας που αιματοκυλίστηκε.

Όσον αφορά την 18χρονη κοπέλα που δουλεύει στο καφέ που διέφυγαν τα θύματα για να σωθούν από τις σφαίρες, δεν εκφράζεται ανησυχία για την πορεία της υγεία της πάρα το γεγονός ότι τραυματίστηκε από «αδέσποτα» πυρά.