Το συμβάν έλαβε χώρα στην εθνική οδό, κοντά στα διόδια της Πελασγίας, όταν ο μεθυσμένος οδηγός κινούνταν ανάποδα και χωρίς φώτα για αρκετά χιλιόμετρα και από τύχη δεν υπήρξε κάποια μετωπική σύγκρουση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα LamiaReport.gr, ένας Βούλγαρος πήρε το αγροτικό του αφεντικού του και από Γλύφα κινούνταν προς Λαμία. Προφανώς ήθελε να πάει από τον παράδρομο, ωστόσο μπήκε κανονικά στην εθνική οδό από τον κόμβο της Γλύφας με κατεύθυνση προς Λαμία. 

Όταν πλησίασε στα διόδια της Πελασγίας και είδε τα φώτα από τα περιπολικά της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Μαγνησίας, σταμάτησε και έσβησε τα φώτα.

Οι αστυνομικοί έκπληκτοι είδαν τον οδηγό του αγροτικού να κάνει αναστροφή και χωρίς φώτα να φεύγει οδηγώντας ανάποδα στην εθνική οδό.

Το αγροτικό που οδηγούσε ο μεθυσμένος

Το αγροτικό που οδηγούσε ο μεθυσμένος

Οι οδηγοί που κινούνταν κανονικά είδαν να έρχεται κατά πάνω τους ένα αγροτικό χωρίς φώτα. Κάποιοι κατάφεραν να το αποφύγουν. Δυστυχώς όμως όχι όλοι.

Το αγροτικό αρχικά χτύπησε ένα Nissan ο οδηγός του οποίου στάθηκε τυχερός και δεν τραυματίστηκε. 

Το επόμενο αυτοκίνητο είναι μια λευκή BMW που οδηγούσε ένας 55χρονος στρατιωτικός γιατρός, ο οποίος είδε ξαφνικά το αγροτικό να έρχεται κατά πάνω του.

Η λευκή BMW που οδηγούσε ο 55χρονος στρατιωτικός γιατρός

Η λευκή BMW που οδηγούσε ο 55χρονος στρατιωτικός γιατρός

Ο γιατρός έκανε ελιγμό για ν’ αποφύγει τη μετωπική σύγκρουση με το αγροτικό, όμως συγκρούστηκε μ’ ένα φορτηγό και στη συνέχεια έπεσε με δύναμη πάνω στις προστατευτικές μπάρες και τραυματίστηκε.

Οι μπάρες διαπέρασαν την BMW και από καθαρή τύχη ο 55χρονος οδηγός ανασύρθηκε ζωντανός μέσα από το λευκό αυτοκίνητο, το οποίο από την πλευρά του οδηγού διαλύθηκε.

Η λευκή BMW μετά την πρόσκρουση στις προστατευτικές μπάρες

Η λευκή BMW μετά την πρόσκρουση στις προστατευτικές μπάρες

Ο Βούλγαρος με το αγροτικό μισοδιαλυμένο, συνέχισε να οδηγεί ανάποδα και μόλις έφτασε στον κόμβο βγήκε από την εθνική οδό και κατευθύνθηκε προς Πελασγία.

Το μισοδιαλυμένο αγροτικό

Το μισοδιαλυμένο αγροτικό

Τελικά λίγο πριν φτάσει στο χωριό σταμάτησε και προσπάθησε να διαφύγει, όμως δεν κατάφερε να πάει μακριά, αφού οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας, που τον ακολούθησαν, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Διαβάστε Ακόμα:

Ασέλγεια σε 5χρονη στο Κορωπί: Τι φέρεται να είπε στη μητέρα της η ανήλικη

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή μητέρα και η 2χρονη κόρη της σε τροχαίο