Η κακοκαιρία «Λέανδρος» αφήνει το στίγμα της και την Αττική καθώς από το πρωί χιονίζει στα ορεινά του νομού αλλά και λίγο πιο χαμηλά στα βόρεια προάστια, σε περιοχές όπως ο Διόνυσος, η Δροσιά, η Σταμάτα και η Ροδόπολη.

Τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λεωφόρο Πάρνηθος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος του τελεφερίκ με κατεύθυνση το όρος Πάρνηθας ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, λόγω των έντονων χιονοπτώσεων που προκαλεί η κακοκαιρία Λέανδρος.

Κλειστή για την κυκλοφορία των οχημάτων είναι και η οδός Αναπαύσεως στου Παπάγου από το ύψος του νεκροταφείου προς τον Υμηττό. Επίσης η περιφερειακή οδός Αλίμου-Κατεχάκη προς θέση Καλοπούλα από το ύψος του πυροφυλακίου Καισαριανής και η περιφερειακή οδός Πεντέλης-Νέας Μάκρης από το ύψος του 414 Γ.Σ.Ν. Τέλος, κλειστή είναι η Λεωφόρος Διονύσου από το ύψος της Λεωφόρου Θησέων και η Λεωφόρος Φυλής προς Μονή Κλειστών από το ύψος της τελευταίας ταβέρνας και η Τατοΐου 2 χλμ μετά τα ανάκτορα στο ρεύμα προς Κατσιμίδι.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων από το 4ο χλμ. της παλιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Θηβών στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Θήβα.

Η κίνηση των ΙΧ αυτοκινήτων από την παλιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θηβών με κατεύθυνση προς τη Θήβα θα γίνεται μόνο με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.