Σήμερα, Πέμπτη (28/1), αναμένεται ν’ απολογηθεί στην  ανακρίτρια ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για το βιασμό αθλήτριας όταν αυτή ήταν ανήλικη.

Μετά την προθεσμία που έλαβε τη Δευτέρα προκειμένου ν’ απολογηθεί και φεύγοντας από τα δικαστήρια της Ευελπίδων και απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους δήλωσε, «κάντε υπομονή να μάθετε και την υπόλοιπη αλήθεια».

Ο πρώην προπονητής που κρατείται μέχρι να απολογηθεί, αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.

Συνελήφθη στη Σάμο και το πρωί της Δευτέρας και αφού έφτασε στην Αθήνα, παρουσιάστηκε στον ανακριτή. 

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν έχει να δηλώσει κάτι απάντησε «να πείτε στο Σπύρο να ψάξει τη μάνα του, τη γυναίκα του και την κόρη του, να ψάξει τι γίνεται σπίτι του»

Είχε προηγηθεί η κατάθεση της αθλήτριας, που σήμερα είναι 21 ετών, στον Εισαγγελέα Ν.Στεφανάτο, ο οποίος διενεργεί την προκαταρκτική έρευνα μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου.

Η κατάθεση ελήφθη υπό άκρα μυστικότητα, ενώ ακολούθησαν οι καταθέσεις των γονέων της. Τα όσα είπαν στον εισαγγελικό λειτουργό, τον οδήγησαν στο να ζητήσει τη σύλληψη του 38χρονου, καθώς τα αδικήματα που φέρεται να έχει τελέσει δεν έχουν παραγραφεί.

Ο προπονητής σε τηλεοπτικές του συνεντεύξεις εμφανίζεται αμετανόητος:

 «Με ποια έννοια να το μετανιώσω; Να μετανιώσω κάποιον που τον αγαπάς πραγματικά; Γιατί να το μετανιώσω; Να μετανιώσει αυτός που σκοτώνει ή αυτός που βιάζει…εγώ δεν βίασα. Είχα πλήρη επίγνωση για το τι κάνω. Ας πληρώσω. Δεν το παίρνω πίσω, ας με εκτελέσουν, ας με ρίξουν στη φυλακή…», έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη.

Διαβάστε Ακόμα:

«Είχαν δεσμό όταν ήταν πιο μεγάλη»: Τι υποστηρίζουν οι γονείς του 38χρονου προπονητή

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: «Έπεσαν από τα σύννεφα» στη Σάμο για τον 38χρονο προπονητή