«Είναι κρίσιμη κατάσταση και απλά περιμένουμε. Δεν υπάρχει (χειρότερο) να μην ξέρεις αν θα σου γυρίσει το παιδί ζωντανό στο σπίτι» λέει στο Mega η θεία της 9χρονης. «Η κατάσταση είναι σταθερή και ελεγχόμενη αλλά θα έχουμε πλήρη εικόνα κλείνοντας το 48ωρο» δήλωσε χθες ο δήμαρχος του Βελεστίνου, Δημήτρης Νάσικας.

Όλοι στο Βελεστίνο γνώριζαν το αλλεργικό άσθμα που ταλαιπωρούσε την 9χρονη. Γι’ αυτό το λόγο μάλιστα η συμμαθήτριά της που γιόρταζε είχε φροντίσει να κεράσει την 9χρονη το μοναδικό γλυκό που δεν της προκαλούσε αλλεργική αντίδραση αλλά δυστυχώς ο οργανισμός της αντέδρασε διαφορετικά αυτ'η τη φορά.

Η μικρή μαθήτρια μεταφέρθηκε αρχικά, στο νοσοκομείο του Βόλου όπου οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν και να την σταθεροποιήσουν για να μπορέσει να διακομιστεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, αφού πρώτα υπέστη 4 φορές καρδιακή ανακοπή. 

«H εικόνα που παρουσιάζει η μικρή μαθήτρια είναι η ίδια. Δεν υπάρχει ούτε θετική ούτε αρνητική εξέλιξη. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση» αναφέρουν πηγές από το Νοσοκομείο . «Όλοι οι γιατροί είναι δίπλα της και κάνουν ότι μπορούν για να την βοηθήσουν» συμπλήρωσαν οι ίδιες πηγές. «Ελπίζουμε ότι η μικρή μαθήτρια θα τα καταφέρει» τόνισαν.

Διαβάστε ακόμα

Σαρηγιάννης: Πάνω από 2.000 κρούσματα τον Μάρτιο αν ανοίξουν τα σχολεία

«Βόμβα» Γκίκα: Πιθανότατα η Αττική μπαίνει στο «κόκκινο» σήμερα