Ο επονομαζόμενος από τους άντρες των αρχών ως «ομπρελάκιας», είναι ένας αλλοδαπός 45 ετών, σύμφωνα με την ΕΡΤ που έφερε στο φως της δημοσιότητας και ένα βίντεο ντοκουμέντο από την εγκληματική του δράση στον Διεθνή Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος». 

Ο «ομπρελάκιας» λίγο πριν τη σύλληψή του εξωτερικά του χώρου αναχωρήσεων είχε αφαιρέσει από ημεδαπή το πορτοφόλι της που περιείχε χρηματικό ποσό, αστυνομική ταυτότητα και τραπεζική κάρτα και εντός της αίθουσας αναχωρήσεων είχε αποπειραθεί να αφαιρέσει τσάντα αλλοδαπής.

Από την έρευνα προέκυψε πως στις 17 Φεβρουαρίου είχε αφαιρέσει τσάντα ημεδαπού με χρηματικό ποσό, κάρτες, έγγραφα και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ο 45χρονος άρπαζε τις τσάντες των ανυποψίαστων επιβατών χρησιμοποιώντας τη λαβή της ομπρέλας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ από την έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος κλοπιμαίων, όπως τσάντες, πορτοφόλια, χρυσαφικά, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα, γυαλιά ηλίου και οράσεως, είδη ρουχισμού, διαβατήριο, ταυτότητες κλπ.

​Βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν 3.510 ευρώ, 2.200 δολάρια ΗΠΑ, 140 πέσος Μεξικού καθώς και αποδείξεις αποστολής στο εξωτερικό μεγάλων χρηματικών ποσών.

Ο συλληφθέντας οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές και καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών.

Διαβάστε Ακόμα 

Την Τετάρτη η απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη - Παραμένει υπό κράτηση με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή 

Καταγγελία για την Ομοσπονδία Πάλης: Ζήτησαν σεξουαλικά ανταλλάγματα για να γίνουν χορηγοί μου