Με μοναδικό συνήγορο τον Αλέξη Κούγια, έμεινε ο Δημήτρης Λιγνάδης που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή, καθώς ο Νίκος Γεωργουλέας παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του ηθοποιού και σκηνοθέτη. 

Η ανακοίνωση από το γραφείο του Νίκου Γεωργουλέα ήρθε λίγες μόλις ώρες μετά από εκείνη της εκπρόσωπησης του κατηγορουμένου ΚΑΙ από τον Αλέξη Κούγια. 

Ο Νίκος Γεωργουλέας αναφέρει ότι η απόφαση πάρθηκε από κοινού με τον Δημήτρη Λιγνάδη. 

Κούγιας: Δεν έχω υπερασπιστεί ποτέ τοκογλύφο ή παιδόφιλο

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ξεκαθάρισε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA: «Αυτές οι υποθέσεις δικάζονται από μικτά ορκωτά. Σ' αυτές τις δίκες που είναι μεγίστου λαϊκού ενδιαφέροντος, ο νομοθέτης ζήτησε να συμμετέχουν οι λαϊκοί δικαστές που είναι και πλειοψηφία. Αρχή μου είναι να μην υπερασπιστώ ποτέ τοκογλύφο γιατί πήραν το σπίτι μου σε ηλικία 13 ετών και ποτέ παιδόφιλο. Το πρώτο που ζήτησα είναι να γνωρίσω τον κύριο Λιγνάδη».

Ερωτώμενος αν έχει πειστεί για την αθωότητα Λιγνάδ, δήλωσε «Όχι» καθώς δεν έχει διαβάσει τη δικογραφία, ενώ σημείωσε ότι αν δεν πειστεί θα αποσυρθεί από την υπόθεση. 

«Ο πατέρας του ήταν φροντιστής μου και με βοήθησε να μπω στο Πανεπιστήμιο. Είδα έναν ταπεινό άνθρωπο που δεν μιλούσε καθόλου για τον εαυτό του. Μεγάλος καημός του ήταν όσα είπε η Μενδώνη γι αυτόν. Δηλώνει απολύτως αθώος. Μου είπε κάτι για την κυρία που τον κατηγορεί αυτή, δεν θέλω να το πω, αλλά την χαρακτήρισε αναξιόπιστη. Μιλά για σκοπιμότητες 100%». 

Διαβάστε ακόμα

Υπόθεση Λιγνάδη - Μάνδρου: Γονείς δεν είχαν τα παιδιά που βρίσκονταν σε ένα σπίτι και ξενυχτάγανε;

Ελένη Κούρκουλα: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν έμενε στο σπίτι μου πριν τη σύλληψή του, όπως γράφτηκε»