«Πίσω από αυτόν τον διορισμό, κάποιοι κρύβονται» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Γιάννης Μόρτζος, τονίζοντας ότι όταν ο κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροήν, Δημήτρης Λιγνάδης «διορίστηκε με μη κανονικό τρόπο, “φυτευτός”», πράγμα που «του δημιούργησε υποψίες».

«Πίσω από αυτόν το διορισμό, κάποιοι κρύβονται. Τώρα, ποιοι είναι αυτοί, δε μπορώ να πω. Απλά μπορώ να υποθέσω. Είχε πλάτες. Εγώ λέω κλίκα. Υπάρχει μια κλίκα χρόνια τώρα, η οποία νέμεται τα του Εθνικού Θεάτρου και αυτή η κλίκα διορίζει όποτε θέλει και παύει όποτε θέλει» δήλωσε ο κ. Μόρτζος αναφέροντας ότι «στην κλίκα αυτή είναι γνωστά ονόματα». Όπως δήλωσε ο σκηνοθέτης, «ο κ. Λιγνάδης ήταν “πανταχού παρών” και δίπλα του είχε κάποιους “φίλους”». «Αυτοί οι φίλοι του, οι συνεργάτες του θα έπρεπε να πουν έγκαιρα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, το οποίο είναι πολύ σοβαρό, το οποίο τώρα ξεφυτρώνει και βρωμάει ο τόπος» συμπλήρωσε.

Σχετικά με το αν υπήρχαν άτομα που γνώριζαν για τις ειδεχθείς πράξεις, για τις οποίες κατηγορείται ο κ. Λιγνάδης, ο κ. Μόρτζος θεωρεί πως οι στενοί του συνεργάτες τα ήξεραν όλα. «Αυτοί πρέπει να μιλήσουν πρώτοι και να πουν την καθαρή αλήθεια. Ότι ήξεραν το πρόβλημα και το έκρυβαν» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα

Δικηγόρος θύματος: Ο Λιγνάδης είχε μέθοδο προσέλκυσης των θυμάτων του - Ανήλικοι αποπειράθηκαν να αυτοκτονήσουν

Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: Φήμες τα περί μαρτύρων - Δικογραφία «τηλεγράφημα»