Μιλώντας στο Open, ο Αλέξανδρος Ζαχαρέας, μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΗ, συνέστησε ψυχραιμία στο συνάδελφό του, Κωσταντίνο Μαρκουλάκη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπήρχε η πρόθεση, εκ μέρους του σωματείου, να τον προσβάλλουν:

«Έχω να συστήσω στον συνάδελφό μου, τον Κωνσταντίνο, ψυχραιμία. Όπως όλοι ξέρουμε το ΣΕΗ είναι ένα συλλογικό όργανο, το οποίο οφείλει να υπερασπίζεται τα 5.000 μέλη του.

Αν θέλει ο Κωνσταντίνος, αν πιστεύει ότι φωτογραφήθηκε και στοχοποιήθηκε μπορεί κάλλιστα να απευθυνθεί στο Σωματείο να το συζητήσουμε.

Δεν είναι ανάγκη να μπαίνουμε σε πόλεμο ανακοινώσεων. Αλλά, παρόλα αυτά, αν θέλει να το κάνουμε έτσι, ας περιμένει την επόμενη ανακοίνωσή μας.

Έχουμε διοικητικό συμβούλιο σήμερα το απόγευμα θα απαντήσουμε. Αλλά συνιστώ ψυχραιμία», σημείωσε ο Αλέξανδρος Ζαχαρέας.

Από την πλευρά του, ο Άρης Λάσκος, Γενικός Γραμματέας του ΣΕΗ, έδωσε τη δική του απάντηση:

«Έχουμε λάβει γνώση, ακούμε αυτό που γράφει ο κύριος Μαρκουλάκης. Θα περάσει από το διοικητικό συμβούλιο και ανάλογη θα είναι η απάντησή μας με ανακοίνωσή».

Μαρκουλάκης: Με κρεμάσατε στα μανταλάκια

Υπενθυμίζεται πως ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είχε εκφράσει την όργη και τη θλίψη του για ανακοίνωση του ΣΕΗ, στην οποία εκτός από την κριτική που γινόταν επώνυμα στην υπουργό Πολιτισμού και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφήνονταν και αιχμές και για τον «συμμαθητή του».

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή του εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Δικηγόρος θύματος: Το μοτίβο δράστης τους Λιγνάδη - Ανήλικοι αποπειράθηκαν να αυτοκτονήσουν

Χρήστος Πέρρος: Ο Λιγνάδης είχε αλιευτή των υποψήφιων θυμάτων όταν δεν πετύχαινε τον σκοπό του