Σύμφωνα με μία μαρτυρία που έγινε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μία μητέρα εξιστορεί τα όσα της περιέγραψε ο γιος της, ο οποίος έχει καταθέσει και τη μαρτυρία του στον εισαγγελέα, για τον τρόπο με τον οποίο τον είχε προσεγγίσει ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Όπως ανέφερε η μητέρα, ο σκηνοθέτης είχε δει τον γιο της μαζί με φίλους του στην πλατεία τους έδωσε χρηματικό ποσό να πάρουν ό,τι θέλουν και στη συνέχεια τα προσκάλεσε στην παράσταση που έπαιζε εκείνη την εποχή στο θέατρο. Τα παιδιά πήγαν στην παράσταση και στη συνέχεια ο Δημήτρης Λιγνάδης τα κάλεσε σπίτι του για φαγητό.

Τελικά μετά το φαγητό και παρότι ο ηθοποιός τα προσκάλεσε στην κρεβατοκάμαρα, τα παιδιά δεν πήγαν.

«Μία μέρα πήγε στην πλατεία που κάθονταν, τα πλησίασε και τους έδωσε από 20 ευρώ για να τους κεράσει κάτι, να πάρουν ό,τι θέλουν και τους προσκάλεσε στο έργο που έπαιζε τότε. Μετά την παράσταση τους ρώτησε "Θα έρθετε για φαγητό στο σπίτι μου;". Πήγανε στο σπίτι του για φαγητό, αφού έφαγαν και ήπιαν, τους προσκάλεσε παραμέσα στην κρεβατοκάμαρα, τα παιδιά είπαν "όχι" και έφυγαν», δήλωσε αρχικά η μητέρα

Όπως είπε η μητέρα ο γιος της τότε ήταν 17-18 χρονών και ήταν ο μεγαλύτερος, αφού στην παρέα υπήρχαν και άλλα ανήλικα παιδιά.

«Ο γιος μου ήταν 17-18 τότε αλλά υπήρχαν και άλλα παιδιά που ήταν μικρότερα. Ο γιος μου ήταν ο μεγαλύτερος. Μου το είπε αμέσως. Μου λέει τον γνώρισα, μου φάνηκε λίγο περίεργος».

Διαβάστε Ακόμα:

Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: Χοντροκομμένα ψέματα - «Επαγγελματίες» ομοφυλόφιλοι οι δήθεν μάρτυρες

Αυτοπροσώπως αύριο στην ανακρίτρια ο Λιγνάδης: θα ζητήσει νέα προθεσμία για την Πέμπτη