Για την προσωπική της εμπειρία και το ελληνικό #Metoo μίλησε, μεταξύ άλλων, η Σοφία Παυλίδου, σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1.

Σε ό,τι αφορά τη δημόσια καταγγελία της για βίαιη συμπεριφορά του Μάνου Παπαγιάννη, η γνωστή ηθοποιός διευκρίνισε πως θα γίνει δικαστήριο, καθώς η υπόθεση έχει περάσει ήδη από Εισαγγελέα.  

«Δεν είναι θέμα πρωτιάς», σημείωσε χαρακτηριστικά. «Εγώ πριν τρία χρόνια δεν ήμουν ένα κοριτσάκι μικρό, που θα μπορούσε κάποιος να του κάνει κάτι, να κρυφτεί, να μην καταλάβει τι του έχει συμβεί και όλα αυτά. 

Υπερασπίστηκα το δίκιο μου και δεν μου πέρασε στιγμή από το μυαλό να μην απευθυνθώ στη δικαιοσύνη. Έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης η δική μου περίπτωση και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».

Βρεθήκαμε μπροστά σε ανθρώπους με ψυχολογικά προβλήματα

Αναφορικά με τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, η κυρία Παυλίδου δήλωσε χαρούμενη που τα θύματα βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν:

«Δεν είναι σίγουρα όλες οι περιπτώσεις ίδιες και θα υπερασπιστώ τον κλάδο μου, λέγοντας ότι δεν συμβαίνει μόνο στο θέατρο

Σε καμία περίπτωση η ταύτιση του παιδεραστή με τον θεατράνθρωπο δε μπορεί να είναι υπαρκτή, γιατί δεν ήταν ωραία πράγματα αυτά για τον χώρο μας.

Χαίρομαι πολύ που ο πόνος το θυμάτων θα απαλυνθεί γιατί δικαίωση δεν υπάρχει.

Τα θύματα βρεθήκαμε μπροστά σε ανθρώπους που έχουν ψυχολογικά προβλήματα και πρέπει να θεραπευτούν» ανέφερε η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμα

Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: Χοντροκομμένα ψέματα - «Επαγγελματίες» ομοφυλόφιλοι οι δήθεν μάρτυρες

Αυτοπροσώπως αύριο στην ανακρίτρια ο Λιγνάδης: θα ζητήσει νέα προθεσμία για την Πέμπτη